info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Како да се преселите во Канада и да станете Канадски граѓанин

Како да се преселат во Канада и да стане канадски граѓанин Ако во  трката меѓу Хилари Клинтон и Доналд Трамп има  разочарани од американската демократија, може да се најдат себе си како размислуваат  да се преселат  во Канада. Впрочем, тоа е земјата каде што здрав...