info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Ариес Виза Центар

Print Friendly, PDF & Email

Ариес Виза Центар

Основана во 1999 година, туристичка агенција Ариес и Ариес Виза Центар како дел од целокупното работење  на агенцијата е приватна туристичка агенција  со партнерски тим од искусни имиграциски адвокати, консултанти  и специјалисти кои ги претставуваат нашите клиенти  кои сакаат да аплицираат за некои од различните типови  виза. Ариес Виза Центар  обезбедува консалтинг  услуги засновани на  на официјалните услови  на миграциските закони , помагање и застапување на нашите клиенти преку процесот на апликација  за виза кои често пати се прилично  сложени. Сите одлуки за доделување виза остануваат кај имиграциските служби а под услов паликантите  да поднесат валидна пријава користејќи ги официјалнилте бесплатни формулари достапни на веб-страницате на  секоја земја каде сакате да аплицирате и исполнувајќи ги релевантните критериуми. Нашата работа е да со нашето стручно знаење помош на наште надворешни советници Ви помогнеме да го одберете правилниот пат за добивање на соодветниот тип на виза….

Ви Благодариме за Вашата доверба.

Ариес Виза Центар…

About the Author
Registrations

Формулар за туристичка виза за Канада

 
Пополнете го формуларот и очекувајте нашите консултанти да ве повикаат за повеќе детаљи околу потребни документи, исполнување на услови и целокупната понатамошна постапка. За повеќе информации јавете се на 047224155.
Ариес Виза Центар
Password must be at least 7 characters long.
Navedete vrska, ime i prezime i data na ragjanje na sopatniokot
Ako odgovorot e da, navedete datumi koga ste prestojuvale od/do...
Ako odgovorot e da, navedete datum i pricina za odbivanjeto
Ako odgovorot e da navedete koga aplikacijata e podnesena i do kade e procesot za odobruvanje
Ime i prezime, data i mesto na raganje na tatkoto i majkata
Ako odgovorot e da, navedete koj i kade se naogja
Ako odgovorot e da, navedete kade i koga ste ziveele vo Kanada
Dokaz za srodstvo prestavuva dokument vo koj se gleda povrzanosta (izvodi od maticna kniga na rodeni)
Za sekoj tip na vrabotuvanje e potrebno da dostavite dokaz (potvrda od rabota, M1M2, dogovor za otkup na zemjodelski proizvodi i slicno)
Navedete so sto se zanimavate
Navedete od kogo i kako?
Navedete kade i vo koj period ste patuvale vo stranstvo

Почитувани, Вашите податоци ќе бидат искористени само за потребите на апликацијата за виза и грижливо чувани од трети лица. Ви благодариме за довербата.

Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.