info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55
Print Friendly, PDF & Email

www.aries.com.mk Табела на дестинации и цени на авионски карти со вклучени аеродромски такси www.aviokarti.com.mk

Напомена: кај дестинациите кај кои има можност за резервирање на нискобуџетна

компанија е означено и потребнио е да не контактирате заради проверка на моменталната

Destinacija

Od

Skopje

Od

Solun

Od

Sofija

Promena na karta i

Cena na promena

NEW YORK

603

N/p OS

BOSTON

640

N/p LX

WASHINGTON

603

N/p OS

CHICAGO

640

N/p OS

DETROIT

708

150USD OU/US

DENVER

768

150USD OU/US

PHILADELPHIA

683

150USD OU/US

ATLANTA

728

150USD OU/US

HOUSTON

768

150USD OU/US

MIAMI

728

150USD OU/US

LOS ANGELES

819

150USD OU/US

SAN FRANCISCO

779

N/p LH

TAMPA

727

150USD OU/US

ORLANDO

728

150USD OU/US

ВАЖНИ НАПОМЕНИ!

Цените се дадени за авионска карта со вклучени аеродросмки такси и сите други давачки во Еур за плаќање

исклучиво во денарска протвредност по курс 1 Еур = 61,80 МКД. Цените се променливи и не секогаш ја има

на располагање класата на сервис по најповолната цена. Информирајте се во агенција или проверете на

он лајн пребарувачот. Следата специјални попусти за редовни клиенти и корпорации.

Важат Општите услови на патување на СКТМ и услувите на авиокомпаниите према класа на сервис.

Организирани секојдневни трансфери до аеродромите Скопје, Солун, Тирана и Софија.

За купени повеќе од 3 авиокарти следат попусти и гратис  трансфери до еаеродром!

 

Registrations

Формулар за туристичка виза за Канада

 
Пополнете го формуларот и очекувајте нашите консултанти да ве повикаат за повеќе детаљи околу потребни документи, исполнување на услови и целокупната понатамошна постапка. За повеќе информации јавете се на 047224155.
Ариес Виза Центар
Password must be at least 7 characters long.
Navedete vrska, ime i prezime i data na ragjanje na sopatniokot
Ako odgovorot e da, navedete datumi koga ste prestojuvale od/do...
Ako odgovorot e da, navedete datum i pricina za odbivanjeto
Ako odgovorot e da navedete koga aplikacijata e podnesena i do kade e procesot za odobruvanje
Ime i prezime, data i mesto na raganje na tatkoto i majkata
Ako odgovorot e da, navedete koj i kade se naogja
Ako odgovorot e da, navedete kade i koga ste ziveele vo Kanada
Dokaz za srodstvo prestavuva dokument vo koj se gleda povrzanosta (izvodi od maticna kniga na rodeni)
Za sekoj tip na vrabotuvanje e potrebno da dostavite dokaz (potvrda od rabota, M1M2, dogovor za otkup na zemjodelski proizvodi i slicno)
Navedete so sto se zanimavate
Navedete od kogo i kako?
Navedete kade i vo koj period ste patuvale vo stranstvo

Почитувани, Вашите податоци ќе бидат искористени само за потребите на апликацијата за виза и грижливо чувани од трети лица. Ви благодариме за довербата.

Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.