info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55
Print Friendly, PDF & Email

НАЈПОВОЛНИ АВИО БИЛЕТИ ЗА АВСТРАЛИЈА И НОВ ЗЕЛАНД

Destination/Airline Airline Od Solun Od Skopje Od Sofija Rebooking fee in EUR
SYDNEY *

TK/EK

1080 www.aviokarti.com.mk
1180  www.aviokarti.com.mk free
MELBОURNE

TK/QR

1080 www.aviokarti.com.mk 1250  www.aviokarti.com.mk free
ADELAIDE *

TK/EY

1112 www.aviokarti.com.mk 1380  www.aviokarti.com.mk free
BRISBANE

OU/QF

1220 www.aviokarti.com.mk 1320 www.aviokarti.com.mk free
PERTH

OU/QF

1230 www.aviokarti.com.mk 1390 www.aviokarti.com.mk free
AUCKLAND

OU/CX

1464 www.aviokarti.com.mk  1420 www.aviokarti.com.mk free

ВАЖНИ НАПОМЕНИ!

Цените се дадени за авионска карта со вклучени аеродромски такси и сите други давачки во Еур, за плаќање исклучиво во денарска протвредност по курс 1 Еур = 61,80 МКД. Цените се променливи и не секогаш ја има на располагање класата на сервис по најповолната цена. Информирајте се во агенција или проверете на он лајн пребарувачот. Следат специјални попусти за редовни клиенти и корпорации.

Важат Општите услови на патување на СКТМ и услувите на авиокомпаниите према класа на сервис.

Организирани секојдневни трансфери до аеродромите Скопје, Солун, Тирана и Софија.

За купени повеќе од 3 авиокарти следат попусти и гратис  трансфери до еаеродром!

 

Registrations

Формулар за туристичка виза за Канада

 
Пополнете го формуларот и очекувајте нашите консултанти да ве повикаат за повеќе детаљи околу потребни документи, исполнување на услови и целокупната понатамошна постапка. За повеќе информации јавете се на 047224155.
Ариес Виза Центар
Password must be at least 7 characters long.
Navedete vrska, ime i prezime i data na ragjanje na sopatniokot
Ako odgovorot e da, navedete datumi koga ste prestojuvale od/do...
Ako odgovorot e da, navedete datum i pricina za odbivanjeto
Ako odgovorot e da navedete koga aplikacijata e podnesena i do kade e procesot za odobruvanje
Ime i prezime, data i mesto na raganje na tatkoto i majkata
Ako odgovorot e da, navedete koj i kade se naogja
Ako odgovorot e da, navedete kade i koga ste ziveele vo Kanada
Dokaz za srodstvo prestavuva dokument vo koj se gleda povrzanosta (izvodi od maticna kniga na rodeni)
Za sekoj tip na vrabotuvanje e potrebno da dostavite dokaz (potvrda od rabota, M1M2, dogovor za otkup na zemjodelski proizvodi i slicno)
Navedete so sto se zanimavate
Navedete od kogo i kako?
Navedete kade i vo koj period ste patuvale vo stranstvo

Почитувани, Вашите податоци ќе бидат искористени само за потребите на апликацијата за виза и грижливо чувани од трети лица. Ви благодариме за довербата.

Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.