info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55
Print Friendly, PDF & Email

Табела на дестинации и цени на авионски карти со вклучени аеродромски такси

Напомена: кај дестинациите кај кои има можност за резервирање на нискобуџетна

компанија е означено и потребнио е да не контактирате заради проверка на моменталната

цена.

Destinacija

Kompanija

Od Skupje

Od Solun

LOW

COST

Skopje/Solun/Sofia

AMSTERDAM

OS

230

www.aviokarti.com.mk

 179      —

ATHENS

JU

285

 www.aviokarti.com.mk  234

BELGRADE

JU

120

     www.aviokarti.com.mk  110

BERLIN

OS

270

 www.aviokarti.com.mk  221

BRUSSELS

OS

250

 www.aviokarti.com.mk  252

BARCELONA

OK

230

 www.aviokarti.com.mk  –

BOLOGNA

OU

290

 www.aviokarti.com.mk  229

BUCHAREST

OK

350

 www.aviokarti.com.mk  234

BUDAPEST

MA

235

 www.aviokarti.com.mk  239

COPENHAGEN

OS

236

 www.aviokarti.com.mk  264

DUSSELDORF

OS

252

 147

DUBROVNIK

OU

179

 –

DUBLIN

MA

439

 257

FRANKFURT

OS

233

 147

GENEVA

LX

308

 186

GOTHENBURG

OS

250

 279

HAMBURG

OS

236

 239

HANOVER

LX

272

 236

HELSINKI

OS

249

 327

ISTANBUL

PC

95

 211

LJUBLJANA

JP

230

 –

LONDON

OS

240

 221

MADRID

OK

250

 188

MANCHESTER

LX

274

 220

MILAN

OS

230

 203

MOSCOW

OS

320

 228

MUNICH

OS

240

 147

OSLO

OK

295

 208

PARIS

OS

247

 179

PRAGUE

OK

275

 209

PODGORICA

JU

191

 –

ROME

OS

231

 129

SARAJEVO

OS

318

 –

STOCKHOLM

OS

253

 309

STUTTGART

OS

260

 147

SPLIT

OU

179

 –

TIVAT

JU

191

 –

VENICE

LX

261

 229  Wizzair/ Bellair

WARSAW

OK

244

 217

VIENNA

OU

229

 200

ZAGREB

OU

173

 –

ZURICH

OU

227

 216
ВАЖНИ НАПОМЕНИ!

Цените се дадени за авионска карта со вклучени аеродросмки такси и сите други давачки во Еур за плаќање

исклучиво во денарска протвредност по курс 1 Еур = 61,80 МКД. Цените се променливи и не секогаш ја има

на располагање класата на сервис по најповолната цена. Информирајте се во агенција или проверете на

он лајн пребарувачот. Следата специјални попусти за редовни клиенти и корпорации.

Важат Општите услови на патување на СКТМ и услувите на авиокомпаниите према класа на сервис.

Организирани секојдневни трансфери до аеродромите Скопје, Солун, Тирана и Софија.

За купени повеќе од 3 авиокарти следат попусти и гратис  трансфери до еаеродром!

Registrations

Формулар за туристичка виза за Канада

 
Пополнете го формуларот и очекувајте нашите консултанти да ве повикаат за повеќе детаљи околу потребни документи, исполнување на услови и целокупната понатамошна постапка. За повеќе информации јавете се на 047224155.
Ариес Виза Центар
Password must be at least 7 characters long.
Navedete vrska, ime i prezime i data na ragjanje na sopatniokot
Ako odgovorot e da, navedete datumi koga ste prestojuvale od/do...
Ako odgovorot e da, navedete datum i pricina za odbivanjeto
Ako odgovorot e da navedete koga aplikacijata e podnesena i do kade e procesot za odobruvanje
Ime i prezime, data i mesto na raganje na tatkoto i majkata
Ako odgovorot e da, navedete koj i kade se naogja
Ako odgovorot e da, navedete kade i koga ste ziveele vo Kanada
Dokaz za srodstvo prestavuva dokument vo koj se gleda povrzanosta (izvodi od maticna kniga na rodeni)
Za sekoj tip na vrabotuvanje e potrebno da dostavite dokaz (potvrda od rabota, M1M2, dogovor za otkup na zemjodelski proizvodi i slicno)
Navedete so sto se zanimavate
Navedete od kogo i kako?
Navedete kade i vo koj period ste patuvale vo stranstvo

Почитувани, Вашите податоци ќе бидат искористени само за потребите на апликацијата за виза и грижливо чувани од трети лица. Ви благодариме за довербата.

Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.