info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Бизнис визи

Print Friendly

Бизнис Визи

Австралиската Бизнис Виза им дава можност на луѓето со својата фамилија да инвестираат или изградат свој бизнис во Австралија.

Бизнис Визите вклучуваат:


– 
Бизнис Иноватор – Виза
– 
Бизнис Инвеститор – Виза
– 
Бизнис Талент – Виза

Бизнис иноватор и бизнис инвеститор виза, се валидни за 4 години, со потенцијал да станат визи за постојан престој. Бизнис талент виза е виза за постојан престој.

Бизнис Иноватор – Виза – е виза за привремен престој за деловни луѓе со успешен бизнис, кои сакаат да поседуваат и управуваат нов или веќе постоечки бизнис во Австралија. Може да биде и првиот чекор кон добивање на постојана деловна миграциона виза.

Бизнис Инвеститор Виза – е виза за привремен престој за деловни луѓе со успешен бизнис или инвестираат во кариерата, кои се способни да направат одредена инвестиција во Австралија.

Бизнис Талент Виза – е виза за да го привлече највисокиот калибар на деловни луѓе, кои сакаат да управуваат со нов или веќе постоечки бизнис и да останат да живеат во Австралија.

About the Author