info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

ЛОТАРИЈА ЗА ЗЕЛЕНА КАРТА 2019

ЛОТАРИЈА ЗА ЗЕЛЕНА КАРТА Започна големата лотарија за американската зелена карта Секоја година, милиони луѓе низ целиот свет играат „лотарија“ за зелена карта. Поднесувањето на пријави за следното извлекување започна пред неколку дена, на 1 октомври. Розбех Мазари е е...