Виза пребарувач CIBTvisas

Print Friendly, PDF & Email

Виза пребарувач CIBTvisas Од неодамна Ариес  влегува во ситемот CIBT visas како овластен преставник на консалтинг команија со повеќе од 50 години искуство, ЦИБТ и нејзината подружница VisaCentral станаа најголемата и најпрофесионалната компанија за  обезбедување на визи и пасоши во светот. Минатата година им помогнавме на скоро еден милион луѓе во добивањето на потребните документи за меѓународни патувања. Користењето CIBT и подружница VisaCentral е брз и лесен начин за добивање виза за патување, пасош и […]

Read More

Апликација за виза за САД

Формулар за туристичка виза за САД   Пополнете го формуларот и очекувајте нашите консултанти да ве повикаат за повеќе детаљи околу потребни документи, исполнување на услови и целокупната понатамошна постапка. За повеќе информации јавете се на 047224155. Ариес Виза ЦентарRM_StatsUsernamePasswordEmailPrezimeImeDali nekokas ste koristele drugo ime i prezime? Maski Zenski Bracna sostojbaSelect an optionNezenet/NemazenaVo brakRazveden/aVdovec/VdovicaData, mesto i drzava na ragjanjeNacionalnostDali posedivate druga nacionalnost? Ne Adresa na ziveenjeGrad i DrzavaTelefonski brojEmailPasos vazi od/doDali pasosot vi bila nekogas [...]
Read More

Визи за Соединетите Американски Држави

Print Friendly, PDF & Email

Визи за Соединетите Американски Држави Услуги за неимигрантска виза – само со закажување на интервју. Интервјуата се реализираат во претпладневните часови секој понеделник, среда и петок. Македонските државјани треба да имаат неимигрантска виза за да влезат во Соединетите Американски Држави. За да се квалификувате за неимигрантска виза вие треба да му докажете на конзулот дека имате живеалиште кое немате намера да го напуштите и дека имате намера да влезете во САД само за одредено време […]

Read More

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox