info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55
Print Friendly, PDF & Email

Следете не на:

facebook

За сите дополнителни информации Ви стоиме на располагање

  Туристичка агенција Ариес  –  Ариес ДОО (од 1999 година)

Далматинска 2   |  7000 Битола  |  Македонија

Лиценца бр. 584 А категорија издадена од  со решение 13-6732/2 Министерство за Економија на РМ

 

Контакт:  Инфо линија: + 389  47 22 41 55 |+389 47 22 41 56 |  (7 линии)

+ 389   72  22 81 55     |    Факс: + 389 47 203158

Е-мејл: Информации и понуди:   info@aries.com.mk| travel@aries.com.mk

Авиокарти:   travel@aries.com.mk| info@aries.com.mk

Веб дизајн:   nikola@aries.com.mk| info@aviokarti.com.mk

 |www.aries.com.mk| |www.aviokarti.com.mk| www.aries.mk |

 

Skype Me™!

Travel Agency Aries  —-  Aries DOO

| Phone               | Fax + 389  47  203 158 |

| Travel Agency Aries | Dalmatinska 2 | 7000 Bitola, Macedonia | ID kod: 400299913912 |

|www.aries.com.mk| |www.aviokarti.com.mk| www.aries.mk |

  1. Име *
    * Ве молиме внесете го името
  2. Email *
    * Внесете валиден email
  3. Порака *
    * Ве молиме внесете порака