Hotel Philipion 2*, Лутраки, Грција

Лутраки е мало туристичко место со околу 2000 жители и се наоѓа на само 130 км од граничниот премин Богородица/Меџитлија. Местото со своите минерални лековити извори е познато уште од времето на Александар Македонски. Од 1992 год. туризмот значително се развива и денес има голем број хотели и апартмани кои ги задоволуваат потребите на гостите. Освен тоа, местото изобилува со ресторани, продавници и кафетерии. Овде посетителот може да ги комбинира минералната топла вода во базените со […]

Read More

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox