info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Загреб-Плитвички езера-Белград

23 Мај 2018 - 27 Мај 2018
ЗАГРЕБ – ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА – БЕЛГРАД 23-27.05.2018 1 ден (23.05.2018) СРЕДА: Македонија – Загреб Состанок на групата пред спортска сала...
Резервирај сега!
129 Eur

Вила Иванко – Сутоморе

Вила Иванко – Сутоморе     Туристичката населба Сутоморе се наоѓа помеѓу Бар и Чањ во еден од најубавите делови од Јадранск...
Резервирај сега!

РОДОС- Бисер на Медитеранот

25 Мај 2018 - 28 Мај 2018
  РОДОС- Бисер на Медитеран 3  ноќи /4  Дена авион 25.05.2018-28.05.2018   Родос е еден од најубавите и најкарактеристични гра...
Резервирај сега!
299 Eur

РИМ ЗА 1 МАЈ

РИМ ЗА 1 МАЈ ( АВИОНСКА ПРОГРАМА) Авион / 4 дена / 3 ноќевања 04.05.2018  ( Петок ) СКОПЈЕ – РИМ Состанок на групата на аеродром Алек...
Резервирај сега!

VENEZIA-FIRENZE-VERONA

VENEZIA-FIRENZE-VERONA       1 ДЕН (23.05.’18 – среда) : БИТОЛА Состанок на групата на паркингот пред спортската сала „Младост“ во...
Резервирај сега!

COTE D’AZUR MILANO-GENOA–MONTE CARLO–CANNES–NICE-VERONA

COTE D’AZUR MILANO-GENOA–MONTE CARLO–CANNES–NICE-VERONA 1.ДЕН (23.05.2018 – среда) БИТОЛА Состанок на групата во 08.30 часот на паркингот п...
Резервирај сега!