info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Истанбул Св.Климент

|Comments are Off
  Истанбул Св.Климент   1. ДЕН (07.12.2017 – четврток ) : БИТОЛА Состанок на групата на паркингот пред спортската сала „Младост“ во 17.30. Поаѓање за Турција во 18.00 часот. Патот води преку г.п. Меџитлија, Лерин, Воден, Солун, Кавала, Александрополис, г.п. Ип...

Будимпешта-Виена Св.Климент

|Comments are Off
Будимпешта-Виена Св.Климент CHRISTMAS MARKET 1 ДЕН (07.12.2017 – четврток) : БИТОЛА Состанок на групата на паркингот пред спортската сала „Младост“ во 15.00 часот. Поаѓање за Унгарија во 15.30 часот. Патот води преку Скопје, Ниш, Белград, Нови Сад…денско и ноќно патувањ...

8ми Декември Хотел Пирин Голф & СПА 5*

|Comments are Off
8ми Декември Хотел Пирин Голф & СПА 5*     Превоз + Сместување  1 Ден 08.12.2017 (Петок)   Битола – Банско Состанок на групата во 3.30 часот пред бензиска Лук Оил Охрид, преку Битола, Прилеп , Струмица. Тргнување за Банско со попатно застанување з...

Белград – Нови Сад

|Comments are Off
Белград – Нови Сад     1 ден: 07/08.12.2017 Четврток/Петок   поаѓање од Скопје – Паркинг Хотел „ВИП“ во 01:30, а поаѓање од Битола во 22:00. Се патува преку граничен премин Табановце со попатни паузи за одмор и царински формалности. Пристигнување на групата во Белгр...

САРАЕВО-Св.Климент

|Comments are Off
САРАЕВО     1 ДЕН (07.12.’17 – четврток) : БИТОЛА Состанок на групата на паркингот пред спортската сала „Младост“ во 15.30 часот. Поаѓање за Босна и Херцеговина во 16.00 часот. Патот води преку Скопје, Ниш, Лесковац, Чачак…ноќно и денско патување, со...

СОЛУН – ПАРАЛИЈА – МЕТЕОРИ

|Comments are Off
СОЛУН – ПАРАЛИЈА – МЕТЕОРИ 08.12.2017 – 10.12.2017 1 ден (08.12.2017) Петок  СОЛУН Состанок на групата во 05:00 часот на паркингот пред Спортската Сала (Битола). Поаѓање за Солун. Пристигнување и разглед на градот: плоштадот Аристотелис, познатите улици за шопинг Ви...

Grand Hotel & Spa 4 * – Копаоник

|Comments are Off
Grand Hotel & Spa 4 * – Копаоник Локација: во самиот центар на Копаоник, во непосредна близина на ски-патеките, со панорамски поглед на падините на Копаоник, реновиран 2009 година Капацитет: 113 стандардни, 15 супериор, 25 фамилијарни соби и 12 апартмани Х...