info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

8ми Март Атина

|Comments are Off
***8ми Март***(Атина-Пелопонез-Сунион)   Атина често пати се нарекува колевка на западната цивилизација. Таа е еден од најстарите светски градови чија историја бележи преку 3400 години. Се семета за зачеток на демократијата. Атина е центар на економскиот, политич...

8ми Март Сараево

|Comments are Off
8ми Март Сараево   1 ДЕН (07.03.’18 – среда) : БИТОЛА Состанок на групата на паркингот пред спортската сала „Младост“ во 15.30 часот. Поаѓање за Босна и Херцеговина во 16.00 часот. Патот води преку Скопје, Ниш, Лесковац, Чачак…ноќно и денско патување, со кратки попатни...

8ми Март Романија

|Comments are Off
8ми Март Романија     1.      ДЕН (07.03.201 8 – среда) : БИТОЛА Состанок на г рупата на паркингот пред спортската сала „Младост“ во 14.30 часот. По аѓање за Романија во 15.00 часот. Патот води преку Скопје, Куманово, Крива Паланка, Плевен, Русе…денско и н...

8МИ МАРТ ЈАНИНА-ПАРГА-МЕЦОВО

|Comments are Off
Издигнат амфитеатрално на бреговите на езерото Памвотис, на надморска височина од 500 метри, градот Јанина во регионот Епир, во Грција, плени со природните убавини и историските споменици, кои се секогаш интересна понуда за туристите. Тие што следниот викенд ќе одлучат ...

8ми Март Будимпешта-Виена

Кралската Палата, Рибарските бастиони, црквата Св.Матејаш, Цитаделата, мостовите на Дунав, базиликата Св.Стефан, Парламентот, Операта, Плоштадот на Хероите, музејот на „Старите Добри Мајстори“ и...

8ми Март Милано-Торино

|Comments are Off
8ми Март МИЛАНО – ТОРИНО 1 ДЕН (07.03.’18 – среда) : БИТОЛА Состанок на групата на паркингот пред спортската сала „Младост“ во 07.30 часот. Поаѓање за Италија во 08.00 часот…патот преку води преку Ниш, Белград, Загреб, Трст…денско и ноќно патување, со кр...

8ми Март ИСТАНБУЛ

Истанбул… бакнеж со кој се поврзуваат два континенти. Престолнина на три некогашни империи, Римската, Византиската и Отоманската. Денес Истанбул претставува пример за беспрекорна грижа за историско културно наследство и висок стремеж кон иднината и современото. Историскиот беле...