info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

RAMADA PLAZA ANTALYA – 5*

Положба: ►Хотелот е лоциран во центарот на Анталија и 20км од аеродромот.Сместување: ►Вкупен број на соби 240. Делукс соби 229 (36м², макс.2+1 лица), фамилијарни суити 4 (58-62м², две спални, две купатила, макс.4 лица), Суит соби 4 (62м², една спална и дневна, купатило, мак...

PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA

Положба: ► Хотелот е сместен на фамозната Konyaalti плажа, 8км од центарот на Анталија и 20км од аеродромот. Сместување: ► Вкупен број на соби 346. Стандардни соби 279 (22м², макс.2+1 лица), 28 фамилијарни соби (54м², макс. 4 лица), 28 јуниор суити (48м², макс. 3 лица), 8 сенио...

CROWNE PLAZA ANTALYA – 5*

Положба:  ► Хотелот е лоциран на фамозната Коњалти плажа, на 8км од центарот на Анталија и 20км од аеродромот. Сместување: ► Хотелот располага со вкупно 194 соби. Стандардни соби 153 (28-32м², 2+1 лица), Јуниор суит 21 (51м², макс 3 лица), Аголни суити 18 (77м², спална, дневна, 2...

SEA LIFE FAMILY RESORT

Положба: ► Хотелот се наоѓа во областа Konyaalti, 5км од центарот на Анталија и на 15км од аеродромот. Сместување: ► Вкупен број на соби 240. Стандардни соби 144 (18-22 м², макс.2+ 1 лица), Јуниор суити 2 (35м², макс. 3 лица), фамилијарни суити 90 (38м², макс. 4 лица, една дневна...

RIXOS DOWNTOWN ANTALYA – 5*

Положба: ►Хотелот е лоциран во Konyaalti, 1км од центарот и 18км од аеродромот во Анталија. Сместување: ►Вкупен број на соби 360. Стандардни соби со поглед на копно 75 (32м², макс.2+1 лица), стандардни соби со поглед на море 256 (32м², макс.2+1 лица), Јуниор суит 6 (48м², е...

OZKAYMAK FALEZ HOTEL

Положба: ► Хотелот е сместен во центарот на Анталија, 11км од аеродромот на Анталија. Сместување: ► Вкупен број на соби 342. Стандардни соби 320 (28м², 2+1 лица), суит соби 20 (58м², 2+2 лица, една дневна соба и една спална соба) и 2 Кинг суит (212м²). Сите соби се со странич...

LARA FAMILY CLUB – 4*

Положба ►Хотелот е лоциран во областа Лара, 14км од аеродромот во Анталија и 16 км од центарот на градот Сместување: ►Вкупен број на соби 348, распоредени во четири згради. стандардни соби 116 (30м², макс.2лица), супериор соби 116 (35м², една спална, купатило, макс.2+2 ли...

CLUB HOTEL FALCON

Положба: ►Хотелот е лоциран во Анталија, 4км од центарот и 10км од аеродромот. Сместување: ►Вкупен број на соби 210 (18-20м², една спална, купатило, поглед на море или копно, макс.2+1 лица), економски соби (18-20м², лоцирани во анекс, една спална, купатило, француски бал...

LARA HADRIANUS HOTEL

Положба:  ► Хотелот е лоциран во Анталија, 15км од центарот и 10км од аеродромот. Сместување: ► Вкупен број на соби 132, распоредени во шест згради. Стандардни соби 120 (макс.2+1 лица), фамилијарни соби 12 (макс.4 лица). Сите соби се со купатило со туш, фен, клима сплит систе...

LARA WORLD HOTEL

Започнува од 7 Ноќи АНТАЛИЈА 10 Ноќи АНТАЛИЈА 11 Ноќи АНТАЛИЈА 14 Ноќи АНТАЛИЈА 05.06.2015 367,00 EURO 432,00 EURO 522,00 EURO 08.06.2015 367,00 EURO 451,00 EURO 526,00 EURO 12.06.2015 367,00 EURO 436,00 EURO 542,00 EURO 15.06.2015 371,00 EURO 471,00 EURO 554,00 EURO 19.06.2015...

SAVA HOTEL

Положба:  ► Хотелот се наоѓа во областа Konyaalti, на 5км од центарот на градот  и на 20км од аеродромот во Анталија . Сместување:  ► Вкупен број на соби 37. Стандардни соби 33 (макс.2+1 лица), 2 VIP соби и 2 суити. Сите соби се со купатило со туш, фен, клима сплит систем, ми...
Registrations

Формулар за туристичка виза за Канада

 
Пополнете го формуларот и очекувајте нашите консултанти да ве повикаат за повеќе детаљи околу потребни документи, исполнување на услови и целокупната понатамошна постапка. За повеќе информации јавете се на 047224155.
Ариес Виза Центар
Password must be at least 7 characters long.
Navedete vrska, ime i prezime i data na ragjanje na sopatniokot
Ako odgovorot e da, navedete datumi koga ste prestojuvale od/do...
Ako odgovorot e da, navedete datum i pricina za odbivanjeto
Ako odgovorot e da navedete koga aplikacijata e podnesena i do kade e procesot za odobruvanje
Ime i prezime, data i mesto na raganje na tatkoto i majkata
Ako odgovorot e da, navedete koj i kade se naogja
Ako odgovorot e da, navedete kade i koga ste ziveele vo Kanada
Dokaz za srodstvo prestavuva dokument vo koj se gleda povrzanosta (izvodi od maticna kniga na rodeni)
Za sekoj tip na vrabotuvanje e potrebno da dostavite dokaz (potvrda od rabota, M1M2, dogovor za otkup na zemjodelski proizvodi i slicno)
Navedete so sto se zanimavate
Navedete od kogo i kako?
Navedete kade i vo koj period ste patuvale vo stranstvo

Почитувани, Вашите податоци ќе бидат искористени само за потребите на апликацијата за виза и грижливо чувани од трети лица. Ви благодариме за довербата.

Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.