info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Еднодневна екскурзија Метеори

|Comments are Off
Еднодневна екскурзија Метеори   1 ден 08 Декември Петок  Состанок на групата во 06:00 часот пред Спортска Сала на паркингот.  Поаѓање за Метеори, една од најголемите сензации во Грција, со посета на еден од многуте средновековни манастири изградени на високите камени карпи...