info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Истанбул Св.Климент

|Comments are Off
  Истанбул Св.Климент   1. ДЕН (07.12.2017 – четврток ) : БИТОЛА Состанок на групата на паркингот пред спортската сала „Младост“ во 17.30. Поаѓање за Турција во 18.00 часот. Патот води преку г.п. Меџитлија, Лерин, Воден, Солун, Кавала, Александрополис, г.п. Ип...

Будимпешта-Виена Св.Климент

|Comments are Off
Будимпешта-Виена Св.Климент CHRISTMAS MARKET 1 ДЕН (07.12.2017 – четврток) : БИТОЛА Состанок на групата на паркингот пред спортската сала „Младост“ во 15.00 часот. Поаѓање за Унгарија во 15.30 часот. Патот води преку Скопје, Ниш, Белград, Нови Сад…денско и ноќно патувањ...

Белград – Нови Сад

|Comments are Off
Белград – Нови Сад     1 ден: 07/08.12.2017 Четврток/Петок   поаѓање од Скопје – Паркинг Хотел „ВИП“ во 01:30, а поаѓање од Битола во 22:00. Се патува преку граничен премин Табановце со попатни паузи за одмор и царински формалности. Пристигнување на групата во Белгр...

САРАЕВО-Св.Климент

|Comments are Off
САРАЕВО     1 ДЕН (07.12.’17 – четврток) : БИТОЛА Состанок на групата на паркингот пред спортската сала „Младост“ во 15.30 часот. Поаѓање за Босна и Херцеговина во 16.00 часот. Патот води преку Скопје, Ниш, Лесковац, Чачак…ноќно и денско патување, со...

ДУБАИ ОКТОМВРИ 2017-АПРИЛ 2018

|Comments are Off
ДУБАИ ОКТОМВРИ 2017-АПРИЛ 2018   Дубаи е еден од седумте Емитрати кои во 1971 година ја формираа државата Обединети Арапски Емирати. За разлика на Абу Даби, кој е седиште на нафтената индустрија и на сите владини институции, Дубаи прерасна во главен трговски центар, во к...
Registrations

Формулар за туристичка виза за Канада

 
Пополнете го формуларот и очекувајте нашите консултанти да ве повикаат за повеќе детаљи околу потребни документи, исполнување на услови и целокупната понатамошна постапка. За повеќе информации јавете се на 047224155.
Ариес Виза Центар
Password must be at least 7 characters long.
Navedete vrska, ime i prezime i data na ragjanje na sopatniokot
Ako odgovorot e da, navedete datumi koga ste prestojuvale od/do...
Ako odgovorot e da, navedete datum i pricina za odbivanjeto
Ako odgovorot e da navedete koga aplikacijata e podnesena i do kade e procesot za odobruvanje
Ime i prezime, data i mesto na raganje na tatkoto i majkata
Ako odgovorot e da, navedete koj i kade se naogja
Ako odgovorot e da, navedete kade i koga ste ziveele vo Kanada
Dokaz za srodstvo prestavuva dokument vo koj se gleda povrzanosta (izvodi od maticna kniga na rodeni)
Za sekoj tip na vrabotuvanje e potrebno da dostavite dokaz (potvrda od rabota, M1M2, dogovor za otkup na zemjodelski proizvodi i slicno)
Navedete so sto se zanimavate
Navedete od kogo i kako?
Navedete kade i vo koj period ste patuvale vo stranstvo

Почитувани, Вашите податоци ќе бидат искористени само за потребите на апликацијата за виза и грижливо чувани од трети лица. Ви благодариме за довербата.

Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.