info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Sevtopolis Balneo & Spa Hotel 4*

|Comments are Off
Павел Бања - место каде се обновува здравјето и ревитализира духот веќе 125 години

CONTINETAL 3+* – Сончев Брег

|Comments are Off
CONTINETAL 3+* – Сончев Брег     -20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 28.02.2017, ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 08.03.2017 -15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.03.2017, ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 08.04.2017 -10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 30.04.2017, ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО...

HOTEL AVALON 4* – Сончев Брег

|Comments are Off
HOTEL AVАLON 4* – Сончев Брег   -10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 30.04.2017, И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 05.05.2017 HOTEL AVALON 4* СЕ ВКЛУЧЕНО A 01.06.2017 12.06.2017 B 13.06.2017 09.07.2017 C 10.07.2017 22.08.2017 B 23.08.2017 08.09.2017 ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА ...

DIAMOND HOTEL 4* – Сончев Брег

|Comments are Off
DIAMOND HOTEL 4* – Сончев Брег   -20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 30.03.2017, И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 08.04.2017 -15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 30.04.2017, И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 08.05.2017 DIAMOND HOTEL 4* SUNNY BEACH СЕ ВКЛУЧЕНО A 01.05.2017 10.06.2017 B...

Hotel KOTVA / 4* – Сончев Брег

|Comments are Off
Hotel KOTVA / 4* – Сончев Брег   -15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 30.03.2017, СО ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 08.04.2017 -10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 20.05.2017, СО ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 28.05.2017 KOTVA / 4* / SUNNY BEACH НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК A 15.05.2017 05.06.2017 B...

Astoria Sunny Beach 4* – Сончев Брег

|Comments are Off
Astoria Sunny Beach 4* – Сончев Брег     Хотелот е лоциран во десниот дел од нај атрактивниот ресорт на Бугарското Црно Море- Сончев Брег и истиот функционира на услуга се вклучено. Се наоѓа на сама плажа, неколку чекори од финиот песок . Располага со базени, ба...

Evrika Beach Club Hotel 4* – Сончев Брег

|Comments are Off
Evrika Beach Club Hotel 4* – Сончев Брег   Evrika Beach Club Hotel 4* се наоѓа поред сама плажа, изграден 2001год, реновиран 2013год, составен од 5 спрата, 633 соби, 5 лифта.    Хотелот располага со: базен со лежалки и чадори – бесплатни за користење, д...

FLAMINGO 4* Sunny Beach – СОНЧЕВ БРЕГ

|Comments are Off
 FLAMINGO 4* Sunny Beach – СОНЧЕВ БРЕГ   Hotel Flamingo Sunny Beach 4* се наоѓа на 200м од плажа, и на 1км од центарот на ресортот, изграден 2004год, реновиран 2013год, составен од 6 спрата, 172 соби и 2 лифта.   Хотелот располага со: надворешен базен со бесп...

Grenada 4* – Сончев Брег

|Comments are Off
Grenada 4* – Сончев Брег   Хотел Гренада се наоѓа во Сончев брег, на 100м од плажа, хотелот располага со уникатна аритектура. Со внатрешен и надворешен базен, со секција за деца, овозможува забава и за младите и за старите, располага со бар, лоби на бар, рестор...

CONTINENTAL 2* – СОНЧЕВ БРЕГ

|Comments are Off
CONTINENTAL 2* – СОНЧЕВ БРЕГ   Hotel Continantal 2* се наоѓа на 300м од плажа, дел од Комплексот Континенатал Парк, на 700м од центарот на ресортот. Хотелот располага со надворешен базен, бар на базен, билјард, тениско игралиште, детско игралиште, менувачница, ...

HOTEL PLANETA 5* – СОНЧЕВ БРЕГ

|Comments are Off
HOTEL PLANETA 5* – СОНЧЕВ БРЕГ   15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 28.02.2017, И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 08.03.2017 10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.03.2017, И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 08.04.2017 PLANETA 5* SUNNY BEACH СЕ ВКЛУЧЕНО A 15.05.2017 05.06.2017 B 06.06.2017...