info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

AQUATONIK – Велинград

|Comments are Off
AQUATONIK – Велинград     04.01.2017 – 23.12.2017 (Од недела до четврток) Сместување Цена за две лица од ноќ со услуга HB Цена за две лица од ноќ со услуга BB Еднокреветна соба 50 евра 45 евра Двокреветна соба 69 евра 59 евра Дворекветна соба плус – без тераса 7...

Спа хотел Мантар-Марикостеново

|Comments are Off
Спа хотел Мантар – Марикостеново   Хотелот се наоѓа во непосредна близина на минералните бањи на селото Марикостиново на 13 км од градот Петрич, 8 км од границата со Република Грција, на 30 километри од границата со Македонија и 1 км од реката Струма. GPS координати:...

Интерхотел 4* Сандански

Interhotel 4* www.interhotelsandanski.bg     Интерхотел Сандански е лоциран во југозападниот дел на Бугарија, регион кој е најпознат по лековитата клима и термалните извори. Хотелот е лоциран во самиот центар на Сандански, на само неколку чекори од живописниот градс...

МЕДИТЕ & СПА 4* САНДАНСКИ

МЕДИТЕ & СПА 4* САНДАНСКИ   Областа Сандански e позната по поволните климатски услови и богатството од бањи со различна термалност (во реонот на општина Сандански има повеќе од 80 извори со температура 42-81 ° C), со ниска минерализација но со богат х...

Дебарски бањи – Цапа

Дебарски бањи Уште од кога човештвото почна да живее на земјата, водата имаше витално значење за нашето здравје и благосостојба. Над 60% од нашето тело се состои од вода. Секоја клетка на нашето тело содржи течност која е составена воглавно од вода а истата е зашт...

Pirin park 5* – Сандански

Pirin park 5*     Pirin Park Hotel е член на ланецот хотели ”Sharlopov Hotels” и е идеално место за остварување на Вашите соништа. Нуди прекрасни градини, лековита минерална вода и незаборавни погледи. Во почетокот на 2009 година од страна на Европската Спа организација...