info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Европско првество ракомет Загреб 2018

|Comments are Off
ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО ВО РАКОМЕТ – ЗАГРЕБ 2018 1 ден 12.01.2018 Битола-Прилеп-Велес-Скопје-Куманово Состанок на групата на паркинг во 19:30 пред Спортската сала Младост во Битола. Поаѓање во 20:00 ч. со попатно застанување во Прилеп, Велес, Скопје и заминување кон Загреб. Патува...