info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Турција online

|Comments are Off
Турција Лето 2018 Online пребарувајте ги големиот број на хотели со ораганизиран чартер лет од Скопје Дозволете да ви помогнеме во изборот и консултирајте се со нашите агенти во секое време. 047 224155 072 228155...

Кушадаси

РУМ СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ – Bodrum, Kusadasi и Marmaris ЧАРТЕР БОДРУМ Специјални понуди     19.06.2014       БОДРУМ   10 ноќи 9 ноќи 10 ноќи   Хотел Услуга 28.06 09.07 19.07 Услови за деца MAVI YAKAMOZ HOTEL 2*+ BB од 259 € 259 € 279 € 1 дете  2-6.99  бесплатно во хотел GUMBET...

Анталија

АНТАЛИЈА СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ – Lara, Alanya, Kemer, Belek и Side АКЦИЈА: за СИТЕ РЕЗЕРВАЦИИ на СИТЕ ЧАРТЕРИ 1 Дете БЕСПЛАТНО на авион ИЛИ -150 ЕУР на РЕЗЕРВИРАНИ 3 ЛИЦА од аранжман   ЧАРТЕР АНТАЛИЈА Специјални понуди       АЛАЊА   10 ноќи 9 ноќи 10 ноќи 02.07.2014...