info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Будимпешта – Виена

|Comments are Off
                                                                             Будимпешта – Виена     1 ДЕН (05.04.’18 – четврток) : БИТОЛА Состанок на групата на паркингот пред спортската сала „Младост“ во 14.30 часот. Поаѓање за Унгарија во 15.00 ч...

Милано – Џенова – Азурен Брег

|Comments are Off
                                             Милано – Џенова – Азурен Брег     COTE D’AZUR MILANO-GENOA–MONTE CARLO–CANNES–NICE-VERONA 1.ДЕН (05.04.2018 – четврток) БИТОЛА Состанок на групата во 08.30 часот на паркингот пред спортската сала. Поаѓ...

ВЕНЕЦИЈА-ВЕРОНА-ФИРЕНЦА-ВЕЛИГДЕН

|Comments are Off
ВЕНЕЦИЈА-ВЕРОНА-ФИРЕНЦА-ВЕЛИГДЕН       1 ДЕН (05.04.’18 – четврток) : БИТОЛА Состанок на групата на паркингот пред спортската сала „Младост“ во 10.00 часот. Поаѓање за Италија во 10.30 часот. Патот води преку г.п Табановце, Ниш, Белград, Загреб…денско и ноќно...

Hot Springs Medical & Spa Hotel 4*

|Comments are Off
Hot Springs Medical & Spa Hotel 4* Бања, (во близина на Банско) Цените се валидни во периодот 04.02.2018 – 20.12.2018 (Освен за национални и религиозни празници)   Полупансион, цена по лице на ден 04.02-05.04 06.04-14.04 15.04-14.06 15.06-12.07 Петок...

Велигден на Јонско море

   Велигден на Јонско море Парга-Лефкада-Крф-Мецово 3 ноќи/ 4 Дена автобус Јонско море и неговата прочуена убавина ќе ја видите во една програма од 4 дена. А никаде во Грција не се слави Велигден како традиционално на Јонските острови, а посебно на островот Крф. Парга пак е гра...

Велигден во Прага-Карлови Вари-Виена

|Comments are Off
  Велигден ПРАГА-КАРЛОВИ ВАРИ-ВИЕНА   1 ДЕН (06.04.’18 – петок) : БИТОЛА Состанок на групата на паркингот пред спортската сала во 08.30 часот. Поаѓање за  Чешката Република во 09.00 часот. Патот води преку Скопје, Ниш, Белград,  Будимпешта, Братислава…денско и но...

Велигден на Албански брег

Одлична можност да се разгледа целото Јонско крајбрејже во една тура, вклучувајки ја и Тирана.