info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

МЕДИТЕ & СПА 4* САНДАНСКИ

МЕДИТЕ & СПА 4* САНДАНСКИ   Областа Сандански e позната по поволните климатски услови и богатството од бањи со различна термалност (во реонот на општина Сандански има повеќе од 80 извори со температура 42-81 ° C), со ниска минерализација но со богат х...

Дебарски бањи – Цапа

Дебарски бањи Уште од кога човештвото почна да живее на земјата, водата имаше витално значење за нашето здравје и благосостојба. Над 60% од нашето тело се состои од вода. Секоја клетка на нашето тело содржи течност која е составена воглавно од вода а истата е зашт...

Aries Apartments Bitola

Апартманско сместување за Вашиот комфорен престој во Битола. Првенствено наменети за подолг престој, со вистински комодитет на сместување, дизајнирани и опремени за да се осеќате како да сте...