info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55
Траење: 7 дена
Локација: Бансо, Бугарија
Цена: од 26 Еур
Резервирај сега!
Print Friendly, PDF & Email

BANSKO SPA&HOLIDAYS 4*

 

Хотелот е одалечен 1 км од центарот на Банско и организира бесплатен превоз од гондолата (според распроед). Хотелот е реновиран во 2012 година
Хотелот има 98 соби. 87 од нив се двокреветни ( 20 м2), 6 се апартмани со една спална (28 м2) и 5 се фамилијарни соби (25 м2)
Сите соби имаат брачен кревет или две одделни легла, кауч на пуштање, кабелска телевизија, телефон, греење, мини бар, сеф, тоалет со туш кабина или када, фен за коса.
Фамилијарната соба: една голема соба со брачен кревет, дневна соба со кауч на пуштање за две лица. мaксимум сместување 3 возрасни лица или 2 возрасни и 2 деца
Апартманот со една спална има соба со брачен кревет и дневна соба со кауч на пуштање

СПА центарот содржи : инфра-црвена сауна, масажа, козметички третмани, џакузи
Во цената е вклучено користење на базенот, фитнес салата, сауна

Пушењето во хотелот е забрането.

BANSKO SPA & HOLIDAYS HOTEL 4* – Bansko
http://banskospa.net/
HALF BOARD
DBL Standard -минимум 1+1; максимум 3/2+2 01.12-22.12.17;
01.03-31.03.18
23.12-27.12.17 28.12-02.01.18 03.01-28.02.18
По лице во DBL Standard HB 20,4 31,4 53,4 29,7
SGL STD ROOM 30,8 47,3 79,8 45,1
DBL Standard ROOM 40,7 62,7 106,7 59,4
DBL Standard + EXTRA BED 54,9 84,6 144,0 80,2
1 adult + 1 Chd (00-6,99) 30,8 47,3 79,8 45,1
1 adult + 2 Chd (00-6,99) 30,8 47,3 79,8 45,1
1 adult + 1 Chd (07-13,99) 34,6 53,3 90,7 50,5
1 adult + 2 Chd (07-13,99) 44,8 69,0 117,4 65,3
1 adult + 1 Chd (07-13,99)+ 1Chd (00-6,99) 34,6 53,3 90,7 50,5
2 adult + 1 Chd (00-6,99) 40,7 62,7 106,7 59,4
2 adult + 2 Chd (00-6,99) 50,9 78,4 133,4 74,3
2 adult + 1 Chd (07-13,99) 50,9 78,4 133,4 74,3
2 adult + 2 Chd (07-13,99) 61,1 94,1 160,1 89,1
2 adult + 1 Chd (07-13,99)+ 1Chd (00-6,99) 50,9 78,4 133,4 74,3
DBL Mansard -минимум 1+1; максимум 2 01.12-22.12.17;
01.03-31.03.18
23.12-27.12.17 28.12-02.01.18 03.01-28.02.18
По лице во DBL Mansard HB 19,8 30,8 51,4 29,2
DBL Mansard ROOM 39,6 61,6 102,7 58,3
1 adult + 1 Chd (00-6,99) 39,6 61,6 102,7 58,3
1 adult + 1 Chd (07-13,99) 39,6 61,6 102,7 58,3
FAMILY ROOM-минимум 2+3; максимум 3+1 01.12-22.12.17;
01.03-31.03.18
23.12-27.12.17 28.12-02.01.18 03.01-28.02.18
По лице во Family Room HB 25,9 36,9 58,9 35,2
2 adult + 3 Chd (00-06,99) 77,6 110,6 176,6 105,6
2 adult + 3 Chd (07-13,99) 90,5 129,0 206,0 123,2
2 adult + 1 Chd (07-13,99) +2 Chd (00-06,99) 77,6 110,6 176,6 105,6
2 adult + 2 Chd (07-13,99) +1 Chd (00-06,99) 77,6 110,6 176,6 105,6
3 adult + 1 Chd (07-13,99) 82,7 117,9 188,3 112,6
3 adult + 1 Chd (07-13,99) + 1 Chd (00-6,99) 82,7 117,9 188,3 112,6
APP 1-Bedroom -минимум 2; максимум 2+2
или 4 возрасни
01.12-22.12.17;
01.03-31.03.18
23.12-27.12.17 28.12-02.01.18 03.01-28.02.18
По лице во APP 1-Bedroom HB, минимум 2 лицаons 33,0 44,6 66,3 42,4
APP 1-Bedroom ROOM (2 Adults) 66,0 89,1 132,6 84,7
APP 1-Bedroom + EXTRA BED (3 adults) 89,1 120,3 178,9 114,3
APP 1-Bedroom + EXTRA BED (4 adults) 112,2 151,5 225,3 144,0
2 Adults + 1 Chd (0-6,99) 66,0 89,1 132,6 84,7
2 Adults + 1 Chd (07-13,99) 82,5 111,4 165,7 105,9
2 Adults + 2 Chd (0-6,99) 82,5 111,4 165,7 105,9
2 Adults + 2 Chd (07-13,99) 99,0 133,7 198,8 127,1
3 Adults + 1 Chd (0-6,99) 89,1 120,3 178,9 114,3
3 Adults + 1 Chd (07-13,99) 105,6 142,6 212,1 135,5
ALL INCLUSIVE        
DBL Standard -минимум 1+1; максимум 3/2+2 01.12-22.12.17;
01.03-31.03.18
23.12-27.12.17 28.12-02.01.18 03.01-28.02.18
По лице во DBL Standard ALL 25,9 37,4 n/a 34,1
SGL STD ROOM 38,5 56,1 n/a 51,7
DBL Standard ROOM 51,7 74,8 n/a 68,2
DBL Standard + EXTRA BED 69,8 101,0 n/a 92,1
1 adult + 1 Chd (00-6,99) 38,5 56,1 n/a 51,7
1 adult + 2 Chd (00-6,99) 38,5 56,1 n/a 51,7
1 adult + 1 Chd (07-13,99) 43,9 63,6 n/a 58,0
1 adult + 2 Chd (07-13,99) 56,9 82,3 n/a 75,0
1 adult + 1 Chd (07-13,99)+ 1Chd (00-6,99) 43,9 63,6 n/a 58,0
2 adult + 1 Chd (00-6,99) 51,7 74,8 n/a 68,2
2 adult + 2 Chd (00-6,99) 64,6 93,5 n/a 85,3
2 adult + 1 Chd (07-13,99) 64,6 93,5 n/a 85,3
2 adult + 2 Chd (07-13,99) 77,6 112,2 n/a 102,3
2 adult + 1 Chd (07-13,99)+ 1Chd (00-6,99) 64,6 93,5 n/a 85,3
DBL Mansard -минимум 1+1; максимум 2 01.12-22.12.17;
01.03-31.03.18
23.12-27.12.17 28.12-02.01.18 03.01-28.02.18
По лице во DBL Mansard ALL 25,3 36,9 n/a 33,6
DBL Mansard ROOM 50,6 73,7 n/a 67,1
1 adult + 1 Chd (00-6,99) 50,6 73,7 n/a 67,1
1 adult + 1 Chd (07-13,99) 50,6 73,7 n/a 67,1
FAMILY ROOM-минимум 2+3; максимум 3+1 01.12-22.12.17;
01.03-31.03.18
23.12-27.12.17 28.12-02.01.18 03.01-28.02.18
По лице во FAMILY ROOM ALL 31,4 42,9 n/a 39,6
2 adult + 3 Chd (00-06,99) 94,1 128,7 n/a 118,8
2 adult + 3 Chd (07-13,99) 109,7 150,2 n/a 138,6
2 adult + 1 Chd (07-13,99) +2 Chd (00-06,99) 94,1 128,7 n/a 118,8
2 adult + 2 Chd (07-13,99) +1 Chd (00-06,99) 94,1 128,7 n/a 118,8
3 adult + 1 Chd (07-13,99) 100,3 137,3 n/a 126,7
3 adult + 1 Chd (07-13,99) + 1 Chd (00-6,99) 100,3 137,3 n/a 126,7
APP 1-Bedroom -минимум 2; максимум 2+2 или
4 возрасни
01.12-22.12.17;
01.03-31.03.18
23.12-27.12.17 28.12-02.01.18 03.01-28.02.18
По лице во APP 1-Bedroom ALL, минимум 2 лицаons 39,6 51,2 n/a 47,9
APP 1-Bedroom ROOM (2 Adults) 79,2 102,3 n/a 95,7
APP 1-Bedroom + EXTRA BED (3 adults) 106,9 138,1 n/a 129,2
APP 1-Bedroom + EXTRA BED (4 adults) 134,6 173,9 n/a 162,7
2 Adults + 1 Chd (0-6,99) 79,2 102,3 n/a 95,7
2 Adults + 1 Chd (07-13,99) 99,0 127,9 n/a 119,6
2 Adults + 2 Chd (0-6,99) 99,0 127,9 n/a 119,6
2 Adults + 2 Chd (07-13,99) 118,8 153,5 n/a 143,6
3 Adults + 1 Chd (0-6,99) 106,9 138,1 n/a 129,2
3 Adults + 1 Chd (07-13,99) 126,7 163,7 n/a 153,1
Новогодишна Вечера Доплата за возрасен / за дете 4-13,99 ЗАДОЛЖИТЕЛНО
85,00 / 47,50
Божиќна вечера Доплата за возрасен / за дете 4-13,99 НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО
40,00 / 25,00
Минимум престој во ноќи 1 3 3 1
Release 10 17 28 14
Политика за отказ на резервации
(денови пред пристигнување)
7 14 21 10
Пенали за отказ на резервација (во ноќи) 1 1 3 2
Пенали за NO show 2 2 100% 2
ALL – појадок, ручек со вклучени пијалоци – вода, џус, домашни алкохолни пијалоци, вино и пиво на точење, попладневна ужинка, сендвичи, овошје и вода, џус од 15:00 дo 17:30 h; вечера со вклучена вода, џус, домашни алкохолни пијалоци, пиво и вино на точење.
Задолжително: 1 ЕУР Туристичка такса по лице на ноќ
Цената е дадена во ЕВРА за уплата во денарска противвредност од 1€=62 мкд.      

далечина од

Далечина од центарот: 500 m
Жичара

Хотелски содржини и услуги

Внатрешен базен (бесплатно)
Сауна
Интернет
Ресторан
Соби за не-пушачи
Хемиско чистење
Бар во хотелот
Салон за убавина
Велнес центар
Хотелски паркинг
24 часовна услуга во соба
Факс
Рент-а-кар
Детско катче
Лифт
Бесплатен паркинг
Лоби бар

Активности во близина на хотелот

Затворен базен

Оброци

Оддел за непушачи во ресторан
Појадок (швед. маса)
Вечера (швед. маса)

сите соби се опремени со

ТВ
Телефон
Сателитска ТВ
Мини Бар
Фен
Греење
Бања/Тоалет
Клима Уред
Сет пешкири (2 за член)

локација

X Координати: 41.83942769107091
Y координати: 23.477944135665894

Спа Услуги

Зона за третмани
Внатрешен базен (бесплатно)
Сауна (бесплатно)
Парна бања (бесплатно)
Фитнес (бесплатно)
Зона за релаксирање
Mасажа третмани
СПА центар