info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55
Print Friendly, PDF & Email

Regnum apart 5*

REGNUM HOTEL & Spa Банско се наоѓа во самото подножје на Пирин Планина. Опкружен е со прекрасна природа и со својот единствен дизајн доминира во областа. Хотелот е идеално место за одмор и рекреација. Во секое од луксузно опремените студиа, еднособните и двособните апартмани ќе се чувствувате како во сказна за време на Вашиот одмор.

Хотелот Регнум со 5* е  извонредна комбинација на ски и спа понуда, овој хотел Ви нуди невероjатен панорамски поглед со преубавите дизајнирани апартмани само на одалеченост 400 м од гондолата како и 900 м од центарот на градот. (не сите соби имаат тераси, таквите се на барање)

Junior suite – една просторија со дупли кревет за 2 лица

Ексекутиве суите – една дневна со кујна и легло на растегнување и една спална соба со спален кревет.

Ексекутиве делукс суите – една дневна со кујна и со легло на растегнување и една спална соба со спален кревет.

Гранд суите – две спални + дневна соба со кујна.

После напорниот ден можете да се опуштите во топлите сауни како и парни бањи кои што ке ви понудат неповторлива релаксација. Хотелот исто така нуди и можност да ја пробате турската храна како и турските специјалитети.

Цените се изразени по СОБА на ДЕН, на база ПОЛУПАНСИОН ( Појадок и Вечера) 

Цените се изразени во €, плаќање исклучиво во денарска противвредност од 61,8мкд. 

Ценовник објавен на 01.08.2017год.

25% Попуст за резервации направени до 15.09.2017, за период на престој од 01.12-05.04.2018, со целосна уплата до 15.09.2017
20% Попуст за резервации направени до 31.10.2017, за период на престој од 01.12-05.04.2018, со целосна уплата до 05.11.2017
15% Попуст за резервации направени до 21.11.2017, за период на прстој од 01.12-05.04.2018, со целосна уплата до 25.11.2017
APART HOTEL REGNUM 5*
ПОЛУПАНСИОН A
01.12.2017
22.12.2017
B
23.12.2017
26.12.2017
C
27.12.2017
02.01.2018
B
03.01.2018
09.01.2018
D
10.01.2018
18.01.2018
B
19.01.2018
03.02.2018
D
04.02.2018
28.02.2018
A
01.03.2018
05.04.2018
A
10.04.2018
14.04.2018
EXECUTIVE SUITE ЕКСЕКУТИВЕ СВИТ
ЦЕНИ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
1 Возрасно лице 78 119 173 119 94 119 94 78 78
2 Возрасни лица 105 158 193 158 125 158 125 105 105
2+1 Ворз лице на екстра легло 134 202 246 202 162 202 162 134 134
1 Возр +1 Дете (0-10,99) 78 119 173 119 94 119 94 78 78
1 Возр +2 Деца (0-10,99) (0-10,99) 78 119 173 119 94 119 94 78 78
2 возр +1 дете (0-10,99) 105 158 193 158 125 158 125 105 105
2 Возр +2 Деца (0-10,99) (0-10,99) 105 158 193 158 125 158 125 105 105
3 Возр +1 Дете (0-10,99) 134 202 246 202 162 202 162 134 134
EXECUTIVE SUITE WITH MONTAIN VIEW ЕКСЕКУТИВЕ СВИТ СО ПОГЛЕД НА ПЛАНИНА
ЦЕНИ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
1 Возрасно лице 83 123 178 123 98 123 98 83 83
2 Возрасни лица 110 164 198 164 131 164 131 110 110
2+1 Ворз лице на екстра легло 140 208 252 208 167 208 167 140 140
2+2 возр лица на екстра легло 169 252 306 252 204 252 204 169 169
1 Возр +1 Дете (0-10,99) 83 123 178 123 98 123 98 83 83
1 Возр +2 Деца (0-10,99) (0-10,99) 83 123 178 123 98 123 98 83 83
2 возр +1 дете (0-10,99) 110 164 198 164 131 164 131 110 110
2 Возр +2 Деца (0-10,99) (0-10,99) 110 164 198 164 131 164 131 110 110
3 Возр +1 Дете (0-10,99) 140 208 252 208 167 208 167 140 140
EXEQUTIVE DELUXE SUITE ЕКСЕКУТИВЕ ДЕЛУКС СВИТ
ЦЕНИ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
1 Возрасно лице 87 127 183 127 102 127 102 87 87
2 Возрасни лица 116 169 204 169 136 169 136 116 116
2+1 Ворз лице на екстра легло 145 213 257 213 173 213 173 145 145
1 Возр +1 Дете (0-10,99) 87 127 183 127 102 127 102 87 87
1 Возр +2 Деца (0-10,99) (0-10,99) 87 127 183 127 102 127 102 87 87
2 возр +1 дете (0-10,99) 116 169 204 169 136 169 136 116 116
2 Возр +2 Деца (0-10,99) (0-10,99) 116 169 204 169 136 169 136 116 116
3 Возр +1 Дете (0-10,99) 145 213 257 213 173 213 173 145 145
EXECUTIVE DELUXE SUITE WITH MOUNTAIN VIE ЕКСЕКУТИВЕ ДЕЛУКС СВИТ СО ПОГЛЕД НА ПЛАНИНА
ЦЕНИ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
1 Возрасно лице 91 131 188 131 106 131 106 91 91
2 Возрасни лица 121 175 209 175 142 175 142 121 121
2+1 Ворз лице на екстра легло 151 219 263 219 178 219 178 151 151
1 Возр +1 Дете (0-10,99) 91 131 188 131 106 131 106 91 91
1 Возр +2 Деца (0-10,99) (0-10,99) 91 131 188 131 106 131 106 91 91
2 возр +1 дете (0-10,99) 121 175 209 175 142 175 142 121 121
2 Возр +2 Деца (0-10,99) (0-10,99) 121 175 209 175 142 175 142 121 121
3 Возр +1 Дете (0-10,99) 151 219 263 219 178 219 178 151 151
GRAND SUITE ГРАНД СВИТ
ЦЕНИ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
4 Возрасни лица 175 267 351 267 202 267 202 175 175
4 + 1 Возр лице на екстра легло 205 311 405 311 239 311 239 205 205
4 Возр +1 Дете (0-10,99) 175 267 351 267 202 267 202 175 175
4 Возр +2 Деца (0-10,99) (0-10,99) 175 267 351 267 202 267 202 175 175
5 Возр +1 Дете (0-10,99) 205 311 405 311 239 311 239 205 205
GRAND SUITE WITH MOUNTAIN VIEW ГРАНД СВИТ СО ПОГЛЕД НА ПЛАНИНА
ЦЕНИ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
4 Возрасни лица 180 273 356 273 208 273 208 180 180
4 + 1 Возр лице на екстра легло 210 317 410 317 244 317 244 210 210
4 Возр +1 Дете (0-10,99) 180 273 356 273 208 273 208 180 180
4 Возр +2 Деца (0-10,99) (0-10,99) 180 273 356 273 208 273 208 180 180
5 Возр +1 Дете (0-10,99) 210 317 410 317 244 317 244 210 210
GRAND SUPERIOR SUITE STANDARD ГРАНД СУПЕРИОР СВИТ СТАНДАРД
ЦЕНИ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
4 Возрасни лица 186 278 362 278 215 278 215 186 186
4 + 1 Возр лице на екстра легло 216 322 416 322 251 322 251 216 216
4 + 2 Возр лица на екстра легло 245 366 470 366 287 366 287 245 245
4 Возр +1 Дете (0-10,99) 186 278 362 278 215 278 215 186 186
4 Возр +2 Деца (0-10,99) (0-10,99) 186 278 362 278 215 278 215 186 186
5 Возр +1 Дете (0-10,99) 216 322 416 322 251 322 251 216 216
GRAND SUPERIOR SUITE MOUNTAIN VIEW ГРАНД СУПЕРИОР СВИТ СО ПОГЛЕД НА ПЛАНИНА
ЦЕНИ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
4 Возрасни лица 191 284 367 284 220 284 220 191 191
4 + 1 Возр лице на екстра легло 221 328 421 328 256 328 256 221 221
4 + 2 Возр лица на екстра легло 251 372 475 372 293 372 293 251 251
4 Возр +1 Дете (0-10,99) 191 284 367 284 220 284 220 191 191
4 Возр +2 Деца (0-10,99) (0-10,99) 191 284 367 284 220 284 220 191 191
5 Возр +1 Дете (0-10,99) 221 328 421 328 256 328 256 221 221
RELEASE DAYS 7//7 14//14 26//26 14//14 14//14 14//14 14//14 7//7 7//7
Период на продажба Период на престој Промоции / Ноќевања = Ноќевања
22.11.2017 26.12.2017 01.12.2017 26.12.2017 7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=9, 12=10, 13=11, 14=12
22.11.2017 18.01.2018 03.01.2018 18.01.2018 7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=9, 12=10, 13=11, 14=12
22.11.2017 05.04.2018 11.01.2017 05.04.2018 7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=9, 12=10, 13=11, 14=12
Во цената е вклучено: појадок и вечера,  употреба на спа центар, затворен базен со детска секција, финска сауна, парна бања, шок и тропикал тушеви, реласк зона, џакузи

Попустите и Промоциите НЕ можат да се комбинираат.

Божиќната вечера не е задолжителна, Новогодишната е задолжителна.

Регуларна Вчера за 31.12 и 25.12 не се служи, цените на таа дата се само со појадок

Резервациите за Новогодишниот период треба да бидат целосно уплатени до 30.11.2017.

Влез во сибите е после 15Ч, излез од собите е до 12Ч најкасно.

-Задолжителна туристичка такса по лице на ден од 1еур – за престој од 3 ноќевања па нагоре

-Задолжителна туристичка такса по лице на ден од 2еур – зa престој од 1-2 ноќевања

-Задолжителна услужна такса по лице за целиот престој од 3еур, дете од 2год па нагоре 1,5еур

-Дете од 0-1,99год не плаќа такси ниту услужна такса. 

Доплати Период на продажба Период на престој Возрасен Деца
Год од До Цена Год од До Цена
Новогод.вечера (Задолжителна) 21.04.2017 15.12.2017 31.12.2017 31.12.2017 80 EUR 11 16,99 40 EUR 6 10,99 20 EUR
NYDBOSF (Опционално) 21.04.2017 31.12.2017 31.12.2017 31.12.2017 100 EUR 11 16,99 50 EUR 6 10,99 25 EUR
NYD2FL (Optional) 21.04.2017 31.12.2017 31.12.2017 31.12.2017 70 EUR 11 16,99 35 EUR 6 10,99 17 EUR
Божиќ.вечера (Опционално) 21.04.2017 25.12.2017 25.12.2017 25.12.2017 40 EUR 11 16,99 20 EUR 6 10,99 10 EUR
Минимум престој ОД До
3 23.12.2017 26.12.2017
5 27.12.2017 02.01.2018

ОСТАНАТИ УСЛОВИ И ПОПУСТИ

* Во соба е дозволено сместување на лица согласно предвидениот капацитет
* Препорачуваме патничко осигурување (информации во агенцијата),
* Важат Општите услови на СКТМ и ТА “ARIES ТRAVEL“.