info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 +389 72 22 81 55
Print Friendly

ULTRA LAST  MINUTE CORNER

 Искористете ги НЕВЕРОЈАТНИТЕ ЦЕНИ за првите термини од Лето 2017

Ultra Last Minute Понуди

7 дена
Објавено
23/06/2017 Неверојатни  цени од 3 Еур/лице/ден
нови понуди на ПОПУСТ
Термин Бр.на ноќи Име на објект Локација Тип на студио Цена Линк до понуда
 08/07-15/07  7 ноќи  Вила Агиос Георгиос Фурка 1/2

1/3

1/4

студио

296  Еур

305 Еур

339 Еур

http://aries.mk/package/furka-grcija/
 28/06-07/07 9 ноќи Вила Мелиа Неи Пори 1/3 студио 288 Еур http://aries.mk/package/nei-pori/
 29/06-07/07 7 ноќи Вила Порто Фино  Лефкада 1/2+2 студио 289 Еур http://aries.mk/package/lefkada-nikiana/
01/07-08/07 7 ноќи Вила Аронис Аронис 1/2 студио 219 Еур http://aries.mk/package/nei-pori/
29/06-07/07  7 ноќи  Вила Јонио Лефкада-Катизма 1/3 студио  269 Еур  http://aries.mk/package/lefkada-katizma/
29/06-07/07 7 ноќи Вила Спирос Лефкада -Аг. Никитас 1/2+1 и 1/2 студио  289/269 Еур http://aries.mk/package/lefkada-agios-nikitas/
01/07-08/07  7 ноќи Вила Данос Лептокарија  1/3 студио  244 Еур http://aries.mk/package/leptokarija/
 02/07-09/07  7 ноќи Вила Фиоре  Парга 1/2 студио  329 Еур http://aries.mk/package/parga/

Дел од сајтот на ТА Ариес каде секојдневно се објавуваат понуди кои се на FIRST MINUTE или специјални попусти.


 

ikonfamily