info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55
Print Friendly, PDF & Email

ORPHEUS 4* – Bansko

 

 

Мал удобен хотел – кој се состои од 4 згради. Хотелот располага со просторни, удобни соби со сателитска ТВ, ресторан, бар, СПА, интернет. Идеален хотел за фамилијарен одмор.

Локација
Град Банско на 2 км од Гондола Лифтот.

Услуга

Ноќевање со појадок(BED AND BREAKFAST),Ноќевање со појадок и вечера (HALF BOARD)

Опис на собите:

Хотелот располага со вкупно 70 соби: Double Room(~ 30 m), , Double Deluxe Room(~ 30-35 m),, Junior Apartment (~ 38 m),, Deluxe Suites(~ 51-65 m) . Сите соби имат 2 одделни легла или брачно легло, централно греење, софа на развлекување, греење, телефон, сателитска ТВ, купатило (када), фен, балкон.

Double Room(~ 30 m) – максиум сместување до 3 лица , Double Deluxe Room(~ 30-35 m)-максимум сместување до 4 лица;, Junior Apartment (~ 38 m) максимум сместување 4 лица, Deluxe Suites(~ 51-65 m) максимум сместување до 4 лица.

ORPHEUS 4* – Bansko
http://www.orphey.com/
Early bookings:
15 % Попуст за резервации направени до 31.10.2017 и 100% уплатени до 05.11.2017
10 % Попуст за резервации направени до 30.11.2017 и 100% уплатени до 05.12.2017
Дополнителни попусти:
1 бесплатно ноќевање за резервации со престој од 7 до 13 ноќевања за престој во период
17.11.-21.12.; 12.01. – 28.02. & 01.03. – 30.04.
2 бесплатни ноќевања за резервации со престој од 14 или повеќе ноќевања за престој во период
17.11. – 21.12.; 12.01. – 28.02. & 01.03.-30.04.
* Дополнителните попусти НЕ се комбинираат со ЕВ попустот!
*Дополнителните попусти се комбинираат со 15 % Попуст за резервации направени до 31.10.2017 и 10% Попуст за резервации направени до 30.11.2017 (ONLY!)
BED AND BREAKFAST
DBL ROOM -минимум 2;
максимум 2+1 или 3 возрасни
17.11-21.12.17;
01.03-30.04.18
22.12-28.12.17;
05.01-11.01.18
29.12-04.01.18 12.01-28.02.18
По лице во DBL BB 20,9 27,5 45,1 24,2
SGL ROOM 31,4 48,1 83,4 39,9
DBL ROOM 41,8 55,0 90,2 48,4
DBL + EXTRA BED /3 adults/ 56,4 74,3 121,8 65,3
1 adult + 1 Chd (0-4,99) 31,4 48,1 83,4 39,9
1 adult + 1 Chd (05-12,99) 33,4 44,0 72,2 38,7
1 Adult + 2 Chd (0-4,99) 42,4 55,6 90,8 49,0
1 Adult + 2 Chd (05-12,99) 42,4 55,6 90,8 49,0
1 Adult + 2 Chd (0-4,99)(05-12,99) 42,4 55,6 90,8 49,0
2 Adults + 1 Chd (0-4,99) 42,4 55,6 90,8 49,0
2 Adults + 1 Chd (05-12,99) 52,3 68,8 112,8 60,5
DBL LUX ROOM -минимум 2;
маскимум 2+2 или 3 возрасни
17.11-21.12.17;
01.03-30.04.18
22.12-28.12.17;
05.01-11.01.18
29.12-04.01.18 12.01-28.02.18
По лице во DBL LUX BB 20,9 27,5 45,1 24,2
SGL LUX ROOM 31,4 48,1 83,4 39,9
DBL LUX ROOM 41,8 55,0 90,2 48,4
DBL LUX + EXTRA BED /3 adults/ 56,4 74,3 121,8 65,3
1 adult + 1 Chd (0-4,99) 41,8 55,0 90,2 48,4
1 adult + 1 Chd (05-12,99) 41,8 55,0 90,2 48,4
1 Adult + 2 Chd (0-4,99) 42,4 55,6 90,8 49,0
1 Adult + 2 Chd (05-12,99) 42,4 55,6 90,8 49,0
1 Adult + 2 Chd (0-4,99)(05-12,99) 42,4 55,6 90,8 49,0
2 Adults + 1 Chd (0-4,99) 42,4 55,6 90,8 49,0
2 Adults + 1 Chd (05-12,99) 52,3 68,8 112,8 60,5
2 Adults + 2 Chd (0-4,99) 48,6 63,8 104,3 56,2
2 Adults + 2 Chd (05-12,99) 52,8 69,3 113,3 61,1
2 Adults + 2 Chd (0-4,99)(05-12,99) 52,8 69,3 113,3 61,1
FAMILY ROOM -минимум 2;
максимум 2 +2/3+1 или 3 возрасни
17.11-21.12.17;
01.03-30.04.18
22.12-28.12.17;
05.01-11.01.18
29.12-04.01.18 12.01-28.02.18
По лице во FAMILY ROOM BB 24,2 30,8 48,4 27,5
Наем на FAMILY ROOM /2 Adults/ 48,4 61,6 96,8 55,0
FAMILY ROOM + EXTRA BED /3 adults/ 65,3 83,2 130,7 74,3
1 Adult + 2 Chd (0-4,99) 49,0 62,2 97,4 55,6
1 Adult + 2 Chd (05-12,99) 49,0 62,2 97,4 55,6
1 Adult + 2 Chd (0-4,99)(05-12,99) 49,0 62,2 97,4 55,6
2 Adults + 1 Chd (0-4,99) 49,0 62,2 97,4 55,6
2 Adults + 1 Chd (05-12,99) 60,5 77,0 121,0 68,8
2 Adults + 2 Chd (0-4,99) 56,2 71,4 111,9 63,8
2 Adults + 2 Chd (05-12,99) 61,1 77,6 121,6 69,3
2 Adults + 2 Chd (0-4,99)(05-12,99) 61,1 77,6 121,6 69,3
3 Adults + 1 Chd (0-4,99) 65,9 83,7 131,2 74,8
3 Adults + 1 Chd (05-12,99) 77,4 98,6 154,9 88,0
APP 1-Bedroom -минимум 2;
максимум 2 +2/3+1 или 3 возрасни
17.11-21.12.17;
01.03-30.04.18
22.12-28.12.17;
05.01-11.01.18
29.12-04.01.18 12.01-28.02.18
По лице во APP 1-Bedroom BB 24,2 30,8 48,4 27,5
Наем на APP 1-Bedroom /2 Adults/ 48,4 61,6 96,8 55,0
APP 1-Bedroom + EXTRA BED /3 adults/ 65,3 83,2 130,7 74,3
APP 1-Bedroom + 2 EXTRA BED /4 adults/ 82,3 104,7 164,6 93,5
1 Adult + 2 Chd (0-4,99) 49,0 62,2 97,4 55,6
1 Adult + 2 Chd (05-12,99) 49,0 62,2 97,4 55,6
1 Adult + 2 Chd (0-4,99)(05-12,99) 49,0 62,2 97,4 55,6
2 Adults + 1 Chd (0-4,99) 49,0 62,2 97,4 55,6
2 Adults + 1 Chd (05-12,99) 60,5 77,0 121,0 68,8
2 Adults + 2 Chd (0-4,99) 56,2 71,4 111,9 63,8
2 Adults + 2 Chd (05-12,99) 61,1 77,6 121,6 69,3
2 Adults + 2 Chd (0-4,99)(05-12,99) 61,1 77,6 121,6 69,3
3 Adults + 1 Chd (0-4,99) 65,9 83,7 131,2 74,8
3 Adults + 1 Chd (05-12,99) 77,4 98,6 154,9 88,0
APP 1-Bedroom LUX -минимум 2;
максимум 4+1 или 4 возрасни
17.11-21.12.17;
01.03-30.04.18
22.12-28.12.17;
05.01-11.01.18
29.12-04.01.18 12.01-28.02.18
По лице во APP 1-Bedroom LUX BB 28,6 35,2 52,8 31,9
Наем на APP 1-Bedroom LUX /2 Adults/ 57,2 70,4 105,6 63,8
APP 1-Bedroom LUX + EXTRA BED /3 adults/ 77,2 95,0 142,6 86,1
APP 1-Bedroom LUX + 2 EXTRA BED /4 adults/ 97,2 119,7 179,5 108,5
1 Adult + 2 Chd (0-4,99) 57,8 71,0 106,2 64,4
1 Adult + 2 Chd (05-12,99) 57,8 71,0 106,2 64,4
1 Adult + 2 Chd (0-4,99)(05-12,99) 57,8 71,0 106,2 64,4
2 Adults + 1 Chd (0-4,99) 57,8 71,0 106,2 64,4
2 Adults + 1 Chd (05-12,99) 71,5 88,0 132,0 79,8
2 Adults + 2 Chd (0-4,99) 66,3 81,5 122,0 73,9
2 Adults + 2 Chd (05-12,99) 72,1 88,6 132,6 80,3
2 Adults + 2 Chd (0-4,99)(05-12,99) 72,1 88,6 132,6 80,3
2 Adults + 3 Chd (0-4,99) 66,9 82,1 122,5 74,5
2 Adults + 3 Chd (05-12,99) 80,6 99,1 148,4 89,9
2 Adults + 2 Chd (0-4,99) + 1 Chd (05-12,99) 80,6 99,1 148,4 89,9
2 Adults + 1 Chd (0-4,99) + 2 Chd (05-12,99) 80,6 99,1 148,4 89,9
3 Adults + 1 Chd (0-4,99) 77,8 95,6 143,1 86,7
3 Adults + 1 Chd (05-12,99) 91,5 112,6 169,0 102,1
3 Adults + 2 Chd (0-4,99) 85,8 105,6 158,4 95,7
3 Adults + 2 Chd (05-12,99) 91,5 112,6 169,0 102,1
3 Adults + 2 Chd (0-4,99)(05-12,99) 91,5 112,6 169,0 102,1
4 Adults + 1 Chd (0-4,99) 97,2 119,7 179,5 108,5
4 Adults + 1 Chd (05-12,99) 111,5 137,3 205,9 124,4
HALF BOARD
DBL ROOM -минимум 2;
максимум 2 +1 или 3 возрасни
17.11-21.12.17;
01.03-30.04.18
22.12-28.12.17;
05.01-11.01.18
29.12-04.01.18 12.01-28.02.18
По лице во DBL HB 25,3 31,9 49,5 28,6
SGL ROOM 38,0 55,8 91,6 50,1
DBL ROOM 50,6 63,8 99,0 57,2
DBL + EXTRA BED /3 adults/ 68,3 86,1 133,7 77,2
1 adult + 1 Chd (0-4,99) 38,0 55,8 91,6 50,1
1 adult + 1 Chd (05-12,99) 40,5 51,0 79,2 45,8
1 Adult + 2 Chd (0-4,99) 51,2 64,4 99,6 57,8
1 Adult + 2 Chd (05-12,99) 51,2 64,4 99,6 57,8
1 Adult + 2 Chd (0-4,99)(05-12,99) 51,2 64,4 99,6 57,8
2 Adults + 1 Chd (0-4,99) 51,2 64,4 99,6 57,8
2 Adults + 1 Chd (05-12,99) 63,3 79,8 123,8 71,5
DBL LUX ROOM -минимум 2;
маскимум 2+2 или 3 возрасни
17.11-21.12.17;
01.03-30.04.18
22.12-28.12.17;
05.01-11.01.18
29.12-04.01.18 12.01-28.02.18
По лице во DBL LUX HB 25,3 31,9 49,5 28,6
SGL LUX ROOM 38,0 55,8 91,6 50,1
DBL LUX ROOM 50,6 63,8 99,0 57,2
DBL LUX + EXTRA BED /3 adults/ 68,3 86,1 133,7 77,2
1 adult + 1 Chd (0-4,99) 50,6 63,8 99,0 57,2
1 adult + 1 Chd (05-12,99) 50,6 63,8 99,0 57,2
1 Adult + 2 Chd (0-4,99) 51,2 64,4 99,6 57,8
1 Adult + 2 Chd (05-12,99) 51,2 64,4 99,6 57,8
1 Adult + 2 Chd (0-4,99)(05-12,99) 51,2 64,4 99,6 57,8
2 Adults + 1 Chd (0-4,99) 51,2 64,4 99,6 57,8
2 Adults + 1 Chd (05-12,99) 63,3 79,8 123,8 71,5
2 Adults + 2 Chd (0-4,99) 58,7 73,9 114,4 66,3
2 Adults + 2 Chd (05-12,99) 63,8 80,3 124,3 72,1
2 Adults + 2 Chd (0-4,99)(05-12,99) 63,8 80,3 124,3 72,1
FAMILY ROOM -минимум 2;
максимум 2 +2/3+1 или 3 возрасни
17.11-21.12.17;
01.03-30.04.18
22.12-28.12.17;
05.01-11.01.18
29.12-04.01.18 12.01-28.02.18
По лице во FAMILY ROOM HB 28,6 35,2 52,8 31,9
Наем на FAMILY ROOM /2 Adults/ 57,2 70,4 105,6 63,8
FAMILY ROOM + EXTRA BED /3 adults/ 77,2 95,0 142,6 86,1
1 Adult + 2 Chd (0-4,99) 57,8 71,0 106,2 64,4
1 Adult + 2 Chd (05-12,99) 57,8 71,0 106,2 64,4
1 Adult + 2 Chd (0-4,99)(05-12,99) 57,8 71,0 106,2 64,4
2 Adults + 1 Chd (0-4,99) 57,8 71,0 106,2 64,4
2 Adults + 1 Chd (05-12,99) 71,5 88,0 132,0 79,8
2 Adults + 2 Chd (0-4,99) 66,3 81,5 122,0 73,9
2 Adults + 2 Chd (05-12,99) 72,1 88,6 132,6 80,3
2 Adults + 2 Chd (0-4,99)(05-12,99) 72,1 88,6 132,6 80,3
3 Adults + 1 Chd (0-4,99) 77,8 95,6 143,1 86,7
3 Adults + 1 Chd (05-12,99) 91,5 112,6 169,0 102,1
APP 1-Bedroom -минимум 2;
максимум 2 +2/3+1 или 3 возрасни
17.11-21.12.17;
01.03-30.04.18
22.12-28.12.17;
05.01-11.01.18
29.12-04.01.18 12.01-28.02.18
По лице во APP 1-Bedroom HB 28,6 35,2 52,8 31,9
Наем на APP 1-Bedroom /2 Adults/ 57,2 70,4 105,6 63,8
APP 1-Bedroom + EXTRA BED /3 adults/ 77,2 95,0 142,6 86,1
APP 1-Bedroom + 2 EXTRA BED /4 adults/ 97,2 119,7 179,5 108,5
1 Adult + 2 Chd (0-4,99) 57,8 71,0 106,2 64,4
1 Adult + 2 Chd (05-12,99) 57,8 71,0 106,2 64,4
1 Adult + 2 Chd (0-4,99)(05-12,99) 57,8 71,0 106,2 64,4
2 Adults + 1 Chd (0-4,99) 57,8 71,0 106,2 64,4
2 Adults + 1 Chd (05-12,99) 71,5 88,0 132,0 79,8
2 Adults + 2 Chd (0-4,99) 66,3 81,5 122,0 73,9
2 Adults + 2 Chd (05-12,99) 72,1 88,6 132,6 80,3
2 Adults + 2 Chd (0-4,99)(05-12,99) 72,1 88,6 132,6 80,3
3 Adults + 1 Chd (0-4,99) 77,8 95,6 143,1 86,7
3 Adults + 1 Chd (05-12,99) 91,5 112,6 169,0 102,1
APP 1-Bedroom LUX -минимум 2;
максимум 4+1 или 4 возрасни
17.11-21.12.17;
01.03-30.04.18
22.12-28.12.17;
05.01-11.01.18
29.12-04.01.18 12.01-28.02.18
По лице во APP 1-Bedroom LUX HB 33,0 39,6 57,2 36,3
Наем на APP 1-Bedroom LUX /2 Adults/ 66,0 79,2 114,4 72,6
APP 1-Bedroom LUX + EXTRA BED /3 adults/ 89,1 106,9 154,4 98,0
APP 1-Bedroom LUX + 2 EXTRA BED /4 adults/ 112,2 134,6 194,5 123,4
1 Adult + 2 Chd (0-4,99) 66,6 79,8 115,0 73,2
1 Adult + 2 Chd (05-12,99) 66,6 79,8 115,0 73,2
1 Adult + 2 Chd (0-4,99)(05-12,99) 66,6 79,8 115,0 73,2
2 Adults + 1 Chd (0-4,99) 66,6 79,8 115,0 73,2
2 Adults + 1 Chd (05-12,99) 82,5 99,0 143,0 90,8
2 Adults + 2 Chd (0-4,99) 76,5 91,6 132,1 84,0
2 Adults + 2 Chd (05-12,99) 83,1 99,6 143,6 91,3
2 Adults + 2 Chd (0-4,99)(05-12,99) 83,1 99,6 143,6 91,3
2 Adults + 3 Chd (0-4,99) 77,0 92,2 132,7 84,6
2 Adults + 3 Chd (05-12,99) 93,0 111,4 160,7 102,2
2 Adults + 2 Chd (0-4,99) + 1 Chd (05-12,99) 93,0 111,4 160,7 102,2
2 Adults + 1 Chd (0-4,99) + 2 Chd (05-12,99) 93,0 111,4 160,7 102,2
3 Adults + 1 Chd (0-4,99) 89,7 107,5 155,0 98,6
3 Adults + 1 Chd (05-12,99) 105,6 126,7 183,0 116,2
3 Adults + 2 Chd (0-4,99) 99,0 118,8 171,6 108,9
3 Adults + 2 Chd (05-12,99) 105,6 126,7 183,0 116,2
3 Adults + 2 Chd (0-4,99)(05-12,99) 105,6 126,7 183,0 116,2
4 Adults + 1 Chd (0-4,99) 112,2 134,6 194,5 123,4
4 Adults + 1 Chd (05-12,99) 128,7 154,4 223,1 141,6
Доплата (НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНА)
Божиќна вечера – 31€ за возрасен и 18€ за дете од 5 дo 12,99 години
Доплата (ЗАДОЛЖИТЕЛНО)
Новогодишна Вечера -73€ за возрасен и 39€ за дете од 5 дo 12,99 години
Минимум престој 1 5 3 3
Release 5 10 21 7
Политика за отказ на резервации
(денови пред пристигнување)
3 14 14 5
Пенали за отказ на резервација (во ноќи) 1 1 1 1
Пенали за NO show 2 100% 100% 2
Задолжително: 1 ЕУР Туристичка такса по лице на ноќ
Цената е дадена во ЕВРА за уплата во денарска противвредност од 1€=62 мкд.        
       

Хотелски содржини и услуги

Ресторан
Менувачница
Хотелски паркинг
Детско катче
Игротека за деца
Бесплатен трансфер до гондола
Ски гардeробер
Собна услуга
Перална
Сервис за пеглање
Рецепција 24/7
Wi-fi бесплатно (јавни места)
Продавница за подароци

Активности во близина на хотелот

Пинг-Понг
Скијање
Риболов
Планинарење
Велосипедизам

сите соби се опремени со

ТВ
Интернет конекција
Телефон
Сателитска ТВ
Сеф во соба
Мини Бар
Фен
Греење
Клима Уред
Када

локација

X Координати: 41.838179
Y координати: 23.494623

Спа Услуги

Зона за третмани
Внатрешен базен
Џакузи
Парна бања
Турска бања/ Хамам
Mасажа третмани
Фитнес
СПА центар