info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55
Print Friendly, PDF & Email

Хотел St.George&Ski and Spa

 

St George & Spa Hotel е лукзузен и модерен 4* хотел, на само 600м од гондолата и 1000м од центарот на Банско. Хотелот располага со апартмани и студија кои се опремени со wifi, сателитска, модерни тоалети, додека апартманите располагаат и со чајна кујна. Еден од најголемите базени во Банско се наоѓа баш во овој хотел, спа ценарот, теретаната, џакузито се бесплатни за користење.

Цените се изразени по СОБА на ДЕН на база Полупансион 

Цените се изразени во еур, плаќање исклучиво во денарска противвредност од 61,8мкд. 

Ценовник објавен на 01.08.2017год.

20% Попуст за резервации направени до 30.09.2017, за период на престој од 01.12-05.04.2018, со целосна уплата до 05.10.2017
15% Попуст за резервации направени до 31.10.2017, за период на престој од 01.12-05.04.2018, со целосна уплата до 05.11.2017
10% Попуст за резервации направени до 30.11.2017, за период на престој од 01.12-05.04.2018, со целосна уплата до 05.12.2017
ST. GEORGE SKI & SPA / 4* / BANSKO
ПОЛУПАНСИОН A
01.12.2017
20.12.2017
B
21.12.2017
27.12.2017
C
28.12.2017
02.01.2018
D
03.01.2018
10.01.2018
B
11.01.2018
03.02.2018
D
04.02.2018
11.02.2018
B
12.02.2018
05.03.2018
A
06.03.2018
05.04.2018
E
06.04.2018
09.04.2018
A
10.04.2018
30.04.2018
STANDART FIRST FLOOR ДВОКРЕВЕТНА СТАНДАРД СОБА НА 1ВИ СПРАТ
ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
2 Возрасни лица 44 53 110 66 53 66 53 44 / 44
1 Возрасно лице 31 37 77 46 37 46 37 31 / 31
1 Возр +1 Дете (0-1,99) 31 37 77 46 37 46 37 31 / 31
1 Возр +1 Дете (2-11,99) 37 45 94 56 45 56 45 37 / 37
STANDART ДВОКРЕВЕТНА СТАНДАРД СОБА
ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
2 Возрасни лица 46 55 112 68 55 68 55 46 / 46
1 Возрасно лице 32 39 79 48 39 48 39 32 / 32
1 Возр +1 Дете (0-1,99) 32 39 79 48 39 48 39 32 / 32
1 Возр +1 Дете (2-11,99) 39 47 95 58 47 58 47 39 / 39
STUDIO FIRST FLOOR СТУДИО НА 1ВИ СПРАТ
ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
1 Возрасно лице 34 40 82 51 40 51 40 34 / 34
2 Возрасни лица 48 57 118 73 57 73 57 48 / 48
1 Возр +1 Дете (0-1,99) 34 40 82 51 40 51 40 34 / 34
1 Возр +2 Деца (0-1,99) (0-1,99) 34 40 82 51 40 51 40 34 / 34
2 Возр +1 Дете (0-1,99) 48 57 118 73 57 73 57 48 / 48
2 Возр +1 Дете (2-11,99) 61 72 147 91 72 91 72 61 / 61
STUDIO СТУДИО
ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
1 Возрасно лице 35 42 84 52 42 52 42 35 / 35
2 Возрасни лица 51 59 120 75 59 75 59 51 / 51
1 Возр +1 Дете (0-1,99) 35 42 84 52 42 52 42 35 / 35
1 Возр +2 Деца (0-1,99) (0-1,99) 35 42 84 52 42 52 42 35 / 35
2 Возр +1 Дете (0-1,99) 51 59 120 75 59 75 59 51 / 51
2 Возр +1 Дете (2-11,99) 63 74 150 94 74 94 74 63 / 63
ONE BEDROOM FIRST FLOOR 1 СПАЛЕН АПАРТМАН НА 1ВИ СПАРТ
ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
2 Возрасни лица 53 66 125 79 66 79 66 53 / 53
2+1 возр лица на екстра легло 71 89 169 107 89 107 89 71 / 71
2+2 возр лица на екстра легло 90 112 213 135 112 135 112 90 / 90
2 Возр +1 Дете (0-1,99) 53 66 125 79 66 79 66 53 / 53
2 Возр +1 Дете (2-11,99) 66 83 157 99 83 99 83 66 / 66
2 Возр +2 Деца(0-1,99) (0-1,99) 53 66 125 79 66 79 66 53 / 53
2 Возр +2 Деца (0-1,99) (2-11,99) 66 83 157 99 83 99 83 66 / 66
2 Возр +2 Деца (2-11,99)(2-11,99) 75 91 166 108 91 108 91 75 / 75
3 Возр +1 дете (0-1,99) 71 89 169 107 89 107 89 71 / 71
3 Возр +1 Дете (2-11,99) 84 106 201 127 106 127 106 84 / 84
1-BED ROOM APARTAMENT ЕДНО СПАЛЕН АПАРТМАН
ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
2 Возрасни лица 55 70 129 84 70 84 70 55 / 55
2+1 возр лица на екстра легло 74 95 174 113 95 113 95 74 / 74
2+2 возр лица на екстра легло 94 120 219 142 120 142 120 94 / 94
2 Возр +1 Дете (0-1,99) 55 70 129 84 70 84 70 55 / 55
2 Возр +1 Дете (2-11,99) 69 88 161 105 88 105 88 69 / 69
2 Возр +2 Деца(0-1,99) (0-1,99) 55 70 129 84 70 84 70 55 / 55
2 Возр +2 Деца (0-1,99) (2-11,99) 69 88 161 105 88 105 88 69 / 69
2 Возр +2 Деца (2-11,99)(2-11,99) 78 97 170 113 97 113 97 78 / 78
3 Возр +1 дете (0-1,99) 74 95 174 113 95 113 95 74 / 74
3 Возр +1 Дете (2-11,99) 88 113 206 134 113 134 113 88 / 88
TWO BEDROOM FIRST FLOOR 2 СПАЛЕН АПАРТМАН НА 1ВИ СПАРТ
ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
4 Возрасни лица 88 105 204 138 105 138 105 88 / 88
4+1 возр лице на екстра лег 103 123 239 162 123 162 123 103 / 103
4+2 возр лица на екстра лег 119 141 275 186 141 186 141 119 / 119
4 Возр +1 Дете (0-1,99) 88 105 204 138 105 138 105 88 / 88
4 Возр +1 Дете (2-11,99) 99 118 229 155 118 155 118 99 / 99
4 Возр +2 Деца (0-1,99)(0-1,99) 88 105 204 138 105 138 105 88 / 88
4 Возр +2Деца(0-1,99) (2-11,99) 99 118 229 155 118 155 118 99 / 99
4 Возр +2 Деца (2-11,99) (2-11,99) 108 126 238 163 126 163 126 108 / 108
5 Возр +1 Дете (0-1,99) 103 123 239 162 123 162 123 103 / 103
5 Возр +1 Дете (2-11,99) 114 136 265 179 136 179 136 114 / 114
2-BED ROOM APARTMENT ДВОСПАЛЕН АПАРТМАН
ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
4 Возрасни лица 99 110 215 143 110 143 110 99 / 99
4+1 возр лице на екстра лег 116 129 252 168 129 168 129 116 / 116
4+2 возр лица на екстра лег 134 149 290 193 149 193 149 134 / 134
4 Возр +1 Дете (0-1,99) 99 110 215 143 110 143 110 99 / 99
4 Возр +1 Дете (2-11,99) 111 124 241 161 124 161 124 111 / 111
4 Возр +2 Деца (0-1,99)(0-1,99) 99 110 215 143 110 143 110 99 / 99
4 Возр +2Деца(0-1,99) (2-11,99) 111 124 241 161 124 161 124 111 / 111
4 Возр +2 Деца(2-11,99)(2-11,99) 120 133 250 170 133 170 133 120 / 120
5 Возр +1 Дете (0-1,99) 116 129 252 168 129 168 129 116 / 116
5 Возр +1 Дете (2-11,99) 129 143 279 186 143 186 143 129 / 129
RELEASE DAYS 5//5 7//7 28 10//10 7//7 10//10 7//7 5//5 10//10 5//5
ГЕНЕРАЛНИ ПОДАТОЦИ
Во цените е вклучено: базен, сауна, парна бања, џакузи, арома сауна, Wi-fi, паркинг, трансфер до гондолата, детски клуб, во текот на вечерата – вода, безалкохолен пијалок и џус од автомат, локално пиво и вино!
-Полупансионот не се служи на 31.12. гостите имаат ручек на 01.01.2018
-Резервациите за Новогодишниот и Божиќниот период се прават со 100% уплата веднаш.
-Baby cot – бесплатно
-Периодот од 08.12-09.12.2017 е стопиран за продажба. Во овој период неможеме да ви потврдиме резервација.-Задолжителна туристичка такса по лице на ден од 1еур – за престој од 3 ноќевања па нагоре-Задолжителна туристичка такса по лице на ден од 2еур – зa престој од 1-2 ноќевања

-Задолжителна услужна такса по лице за целиот престој од 3еур, дете од 2-11,99год 1,5еур. 

-Дете од 0-1,99год – не плаќа такси ниту услужна такса. 

ДОПЛАТИ ПЕРИОД НА ПРОДАЖБА ПЕРИОД НА ПРЕСТОЈ ВОЗР ДЕТЕ
ГОД ОД ДО ЦЕНА
Новогод.вечера(задолжителна) 04.07.2017 31.12.2017 31.12.2017 31.12.2017 70 EUR 2 12,99 40 EUR
Божиќ.вечера (незадолжителна) 04.07.2017 25.12.2017 25.12.2017 25.12.2017 35 EUR 6 12,99 22.5 EUR
МИНИМУМ ПРЕСТОЈ ОД ДО
5 28.12.2017 02.01.2018
Период на престој од До Политика на отказ и No show
01.12.2017 20.12.2017 Отказ од 5 до 50 пред пристигање, без пенали, доцен отказ 2 ноќевање пенали
21.12.2017 27.12.2017 Отказ од 7 до 50 пред пристигање, без пенали, доцен отказ 2 ноќевање пенали
28.12.2017 02.01.2018 Отказ од 24 до 50 дена пред пристигање, без пенали, доцен отказ 100% пенали
03.01.2018 15.01.2018 Отказ од 10 до 50 дена пред пристигање, без пенали, доцен отказ, 3 ноќевања пенали
16.01.2018 26.01.2017 Отказ од 7 до 50 пред пристигање, без пенали, доцен отказ 2 ноќевање пенали
27.01.2017 06.02.2018 Отказ од 10 до 50 дена пред пристигање, без пенали, доцен отказ, 3 ноќевања пенали
07.02.2018 07.03.2018 Отказ од 7 до 50 пред пристигање, без пенали, доцен отказ 2 ноќевање пенали
08.03.2018 13.04.2018 Отказ од 5 до 50 пред пристигање, без пенали, доцен отказ 2 ноќевање пенали

ОСТАНАТИ УСЛОВИ И ПОПУСТИ* попустите не може да се комбинираат,
* Во соба е дозволено сместување на лица согласно предвидениот капацитет
* Препорачуваме патничко осигурување (информации во агенцијата),
* Важат Општите услови на СКТМ и ТА “ARIES ТRAVEL“.

a