info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55
Траење: 2-4-5-7 дена
Локација: Банско, Бугарија
Цена: од 18 Еур по лице
Резервирај сега!
Print Friendly, PDF & Email

Sunrise 4*

 

 

Санрајз Парк и Спа комплексот се наоѓа на неколку минути од влезот на најблиската ски слифт станица во Банско. Сместувачките капацитети се опремени на база на природни материјали,а бесплатниот безжичен интернет е достапен во јавните простории.

Овој комплекс содржи гардаробер за ски опремата, ресторан, бар во лобби кој работи нон стоп. Добро опремениот спа центар содржи затворен базен, сауна, парна бања и ексклузивни третмани за нега на лице и тело.

Паркк и спа комплексот Санрајз е опкружен со голема градина и простор за спремање на скара. На располагање има и подземна гаража за гостите.

Комплексот е сместен 5 минути пешачење од стариод дел на Банско и многубројните меани, продавници, барови. До гондолата може да се стаса со хотелски минибус.

SUNRISE PARK & SPA COMPLEX 4* – Bansko
Early bookings попустот е валиден за BB ONLY !:
20 % Попуст за резервации направени до 30.09.2017 и 100% уплатени до 10.10.2017 попустот е валиден за BB only!
15 % Попуст за резервации направени до 30.10.2017 и 100% уплатени до 10.10.2017 попустот е валиден за BB only!
10 % Попуст за резервации направени до 15.12.2017 и 100% уплатени до 20.12.2017 попустот е валиден за BB only!
Дополнителни попусти:
7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=10, 12=11, 13=12 и 14=12 за пристигнување во период 22.12-28.12 & 02.01.-04.03.2018
5=4, 6=5, 7=5, 8=6, 9=7, 10=8, 11=9, 12=10, 13=11 и 14=10 за пристигнување во период 01.12.-21.12.2017 и 05.03-31.03.2018
* Дополнителните попусти НЕ се комбинираат со ЕВ попустот!
BED AND BREAKFAST
STUDIO-минимум 2;
максимум 2+1 или 3 возрасни
01.12-21.12.17;
05.03-31.03.18
22.12-28.12.17;
10.01-25.01.18;
12.02-04.03.18
29.12-01.01.18 02.01-09.01.18;
26.01-11.02.18
По лице во STUDIO BB 23,1 24,2 50,6 30,8
STUDIO – SGL USE /1 Adult/ 37,0 38,7 81,0 49,3
Наем на STUDIO /2 Adults/ 46,2 48,4 101,2 61,6
STUDIO + EXTRA BED /3 Adults/ 62,4 65,3 136,6 83,2
1 Adults + 1 Chd (02-05,99) 37,0 38,7 81,0 49,3
1 Adults + 1 Chd (06-12,99) 41,6 43,6 91,1 55,4
1 Adults + 2 Chd (02-05,99) 37,0 38,7 81,0 49,3
1 Adults + 2 Chd (06-12,99) 53,1 55,7 116,4 70,8
2 Adults + 1 Chd (02-05,99) 46,2 48,4 101,2 61,6
2 Adults + 1 Chd (06-12,99) 57,8 60,5 126,5 77,0
STUDIO-минимум 2;
максимум 2+1 или 3 возрасни
01.12-21.12.17;
05.03-31.03.18
22.12-28.12.17;
10.01-25.01.18;
12.02-04.03.18
29.12-01.01.18 02.01-09.01.18;
26.01-11.02.18
Kiril: BB GOLD: – Ensures mountain view room – Free use of mini-bar /daily/ – Complimentary bottle of wine by arrival – Fruits – Transportation to the lift during the day /between 8:00 and 17:00 h/ – 15 % Discount in the lobby bar, restaurant and of the spa procedures in the SPA centre – Single entrance to cave jacuzzi for 7 and more GOLD overnights – Free room-service breakfast – Free use of safety deposit box – Free use of underground parking garage По лице во STUDIO BB GOLD 31,9 33,0 60,5 39,6
STUDIO – SGL USE /1 Adult/ 51,0 52,8 96,8 63,4
Наем на STUDIO /2 Adults/ 63,8 66,0 121,0 79,2
STUDIO + EXTRA BED /3 Adults/ 86,1 89,1 163,4 106,9
1 Adults + 1 Chd (02-05,99) 51,0 52,8 96,8 63,4
1 Adults + 1 Chd (06-12,99) 57,4 59,4 108,9 71,3
1 Adults + 2 Chd (02-05,99) 51,0 52,8 96,8 63,4
1 Adults + 2 Chd (06-12,99) 73,4 75,9 139,2 91,1
2 Adults + 1 Chd (02-05,99) 63,8 66,0 121,0 79,2
2 Adults + 1 Chd (06-12,99) 79,8 82,5 151,3 99,0
APP 1-Bedroom-минимум 1+1;
максимум 3+1/2+2 или 4 возрасни
01.12-21.12.17;
05.03-31.03.18
22.12-28.12.17;
10.01-25.01.18;
12.02-04.03.18
29.12-01.01.18 02.01-09.01.18;
26.01-11.02.18
По лице во APP 1-Bedroom BB 24,2 26,4 53,9 34,1
APP 1-Bedroom – SGL USE /1 Adult/ 38,7 42,2 86,2 54,6
Наем на APP 1-Bedroom /2 Adults/ 48,4 52,8 107,8 68,2
APP 1-Bedroom + EXTRA BED /3 Adults/ 65,3 71,3 145,5 92,1
APP 1-Bedroom + 2 EXTRA BEDS /4 Adults/ 82,3 89,8 183,3 115,9
1 Adults + 1 Chd (02-05,99) 38,7 42,2 86,2 54,6
1 Adults + 1 Chd (06-12,99) 43,6 47,5 97,0 61,4
1 Adults + 2 Chd (02-05,99) 38,7 42,2 86,2 54,6
1 Adults + 2 Chd (06-12,99) 55,7 60,7 124,0 78,4
2 Adults + 1 Chd (02-05,99) 48,4 52,8 107,8 68,2
2 Adults + 1 Chd (06-12,99) 60,5 66,0 134,8 85,3
2 Adults + 2 Chd (02-05,99) 48,4 52,8 107,8 68,2
2 Adults + 2 Chd (06-12,99) 60,5 66,0 134,8 85,3
2 Adults + 2 Chd (02-05,99)(06-12,99) 60,5 66,0 134,8 85,3
3 Adults + 1 Chd (02-05,99) 65,3 71,3 145,5 92,1
3 Adults + 1 Chd (06-12,99) 77,4 84,5 172,5 109,1
APP 1-Bedroom-минимум 1+1;
максимум 3+1/2+2 или 4 возрасни
01.12-21.12.17;
05.03-31.03.18
22.12-28.12.17;
10.01-25.01.18;
12.02-04.03.18
29.12-01.01.18 02.01-09.01.18;
26.01-11.02.18
Kiril: BB GOLD: – Ensures mountain view room – Free use of mini-bar /daily/ – Complimentary bottle of wine by arrival – Fruits – Transportation to the lift during the day /between 8:00 and 17:00 h/ – 15 % Discount in the lobby bar, restaurant and of the spa procedures in the SPA centre – Single entrance to cave jacuzzi for 7 and more GOLD overnights – Free room-service breakfast – Free use of safety deposit box – Free use of underground parking garage По лице во APP 1-Bedroom BB GOLD 34,1 36,3 63,8 42,9
APP 1-Bedroom – SGL USE /1 Adult/ 54,6 58,1 102,1 68,6
Наем на APP 1-Bedroom /2 Adults/ 68,2 72,6 127,6 85,8
APP 1-Bedroom + EXTRA BED /3 Adults/ 92,1 98,0 172,3 115,8
APP 1-Bedroom + 2 EXTRA BEDS /4 Adults/ 115,9 123,4 216,9 145,9
1 Adults + 1 Chd (02-05,99) 54,6 58,1 102,1 68,6
1 Adults + 1 Chd (06-12,99) 61,4 65,3 114,8 77,2
1 Adults + 2 Chd (02-05,99) 54,6 58,1 102,1 68,6
1 Adults + 2 Chd (06-12,99) 78,4 83,5 146,7 98,7
2 Adults + 1 Chd (02-05,99) 68,2 72,6 127,6 85,8
2 Adults + 1 Chd (06-12,99) 85,3 90,8 159,5 107,3
2 Adults + 2 Chd (02-05,99) 68,2 72,6 127,6 85,8
2 Adults + 2 Chd (06-12,99) 85,3 90,8 159,5 107,3
2 Adults + 2 Chd (02-05,99)(06-12,99) 85,3 90,8 159,5 107,3
3 Adults + 1 Chd (02-05,99) 92,1 98,0 172,3 115,8
3 Adults + 1 Chd (06-12,99) 109,1 116,2 204,2 137,3
APP 2-Bedroom-минимум 4;
максимум 5+1/4+2 или 6 возрасни
01.12-21.12.17;
05.03-31.03.18
22.12-28.12.17;
10.01-25.01.18;
12.02-04.03.18
29.12-01.01 02.01-09.01.18;
26.01-11.02.18
По лице во APP 2-Bedroom BB 23,1 24,2 50,6 30,8
Наем на APP 2-Bedroom /4 Adults/ 92,4 96,8 202,4 123,2
APP 2-Bedroom + EXTRA BED /5 Adults/ 108,6 113,7 237,8 144,8
APP 2-Bedroom + 2 EXTRA BEDS /6 Adults/ 124,7 130,7 273,2 166,3
4 Adults + 1 Chd (02-05,99) 92,4 96,8 202,4 123,2
4 Adults + 1 Chd (06-12,99) 104,0 108,9 227,7 138,6
4 Adults + 2 Chd (02-05,99) 92,4 96,8 202,4 123,2
4 Adults + 2 Chd (06-12,99) 104,0 108,9 227,7 138,6
4 Adults + 2 Chd (02-05,99)(06-12,99) 104,0 108,9 227,7 138,6
5 Adults + 1 Chd (02-05,99) 108,6 113,7 237,8 144,8
5 Adults + 1 Chd (06-12,99) 120,1 125,8 263,1 160,2
APP 2-Bedroom-минимум 4;
максимум 5+1/4+2 или 6 возрасни
01.12-21.12.17;
05.03-31.03.18
22.12-28.12.17;
10.01-25.01.18;
12.02-04.03.18
29.12-01.01.18 02.01-09.01.18;
26.01-11.02.18
Kiril: BB GOLD: – Ensures mountain view room – Free use of mini-bar /daily/ – Complimentary bottle of wine by arrival – Fruits – Transportation to the lift during the day /between 8:00 and 17:00 h/ – 15 % Discount in the lobby bar, restaurant and of the spa procedures in the SPA centre – Single entrance to cave jacuzzi for 7 and more GOLD overnights – Free room-service breakfast – Free use of safety deposit box – Free use of underground parking garage По лице во APP 2-Bedroom BB GOLD 31,9 33,0 55,0 39,6
Наем на APP 2-Bedroom /4 Adults/ 127,6 132,0 220,0 158,4
APP 2-Bedroom + EXTRA BED /5 Adults/ 149,9 155,1 258,5 186,1
APP 2-Bedroom + 2 EXTRA BEDS /6 Adults/ 172,3 178,2 297,0 213,8
4 Adults + 1 Chd (02-05,99) 127,6 132,0 220,0 158,4
4 Adults + 1 Chd (06-12,99) 143,6 148,5 247,5 178,2
4 Adults + 2 Chd (02-05,99) 127,6 132,0 220,0 158,4
4 Adults + 2 Chd (06-12,99) 143,6 148,5 247,5 178,2
4 Adults + 2 Chd (02-05,99)(06-12,99) 143,6 148,5 247,5 178,2
5 Adults + 1 Chd (02-05,99) 149,9 155,1 258,5 186,1
5 Adults + 1 Chd (06-12,99) 165,9 171,6 286,0 205,9
MAISONETTE 3-Bedroom-минимум 5;
максимум 6+1/5+2 или 7 возрасни
01.12-21.12.17;
05.03-31.03.18
22.12-28.12.17;
10.01-25.01.18;
12.02-04.03.18
29.12-01.01.18 02.01-09.01.18;
26.01-11.02.18
По лице во MEZ 3-Bedroom BB 23,1 24,2 50,6 30,8
Наем на MEZ 3-Bedroom /5 Adults/ 115,5 121,0 253,0 154,0
Наем на MEZ 3-Bedroom + EXTRA BED /6 Adults/ 131,7 137,9 288,4 175,6
MEZ 3-Bedroom + 2 EXTRA BEDS /7 Adults/ 147,8 154,9 323,8 197,1
5 Adults + 1 Chd (02-05,99) 115,5 121,0 253,0 154,0
5 Adults + 1 Chd (06-12,99) 127,1 133,1 278,3 169,4
5 Adults + 2 Chd (02-05,99) 115,5 121,0 253,0 154,0
5 Adults + 2 Chd (06-12,99) 127,1 133,1 278,3 169,4
5 Adults + 2 Chd (02-05,99)(06-12,99) 127,1 133,1 278,3 169,4
6 Adults + 1 Chd (02-05,99) 131,7 137,9 288,4 175,6
6 Adults + 1 Chd (06-12,99) 143,2 150,0 313,7 191,0
Kiril: HB+ – 1 glass wine, beer or non alcoholic drink. Доплата за HB+ (over BB or BB Gold)
возрасен/дете 06-12.99 p.p.p.d.
8,00/3,50
Доплата (ЗАДОЛЖИТЕЛНО)
Новогодишна Вечера – 65€ за возрасен, 35€ за дете од 06 дo 12,99 години . Бебе 00-05.,99 – не користи услуги
Доплата (НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНА)
Божиќна вечера – 25€ за возрасен, 15€ за дете од 06 дo 12,99 години . Бебе 00-05.,99 – не користи услуги
Минимум престој     3  
Release 7 14 25 14
Политика за отказ на резервации
(денови пред пристигнување)
4 7 30 7
Пенали за отказ на резервација (во ноќи) 1 1 90% 1
Пенали за NO show 2 2 100% 2
Задолжително: 1 ЕУР Туристичка такса по лице на ноќ
Цената е дадена во ЕВРА за уплата во денарска противвредност од 1€=62 мкд.        
       

далечина од

Далечина од центарот: 800 m
Жичара: 450 m

Хотелски содржини и услуги

Интернет
Ресторан
24 часовна услуга во соба
Игротека за деца
Лоби бар
Ски гардeробер
Перална
Сервис за пеглање
Рецепција 24/7

Активности во близина на хотелот

Билијард
Скијање
Риболов
Планинарење
Велосипедизам

сите соби се опремени со

ТВ
Сателитска ТВ
Простор за седење
Мини Бар
Фен
Бања/Тоалет
Балкон или Тераса
Када/Туш Кабина

локација

X Координати: 41.832922
Y координати: 23.4758134

Спа Услуги

Зона за третмани
Внатрешен базен (бесплатно)
Џакузи
Сауна (бесплатно)
Парна бања (бесплатно)
Фитнес (бесплатно)
Зона за релаксирање
Mасажа третмани