info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55
Траење: 10 Окт 2018 - 14 Окт 2018
Локација: Zagreb
Цена: 178 Eur
Резервирај сега!
Print Friendly, PDF & Email

ЗАГРЕБ – ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА – БЕЛГРАД
10-14.10.2018

Загреб – Плитвички езера – Белград

https://np-plitvicka-jezera.hr/

The Plitvice Lakes National Park, Croatia.


Со оваа програма важат Општите услови на Т.А. Aриес.