info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 +389 72 22 81 55
Print Friendly

paypal

Плаќање преку Paypal

Почитувани клиенти,

веќе подолго време поседуваме сметка на Paypal на која лесно можете да уплатите за користење на нашите услуги.

Едноставно кликнете на понуденото прозорче и внесете ја сумата која треба да ја уплатите кај нас.

Или пак обратете се до нас а ние ќе ви испратиме фактура со бараниот износ кој треба да го уплатите.

ВАЖНА НАПОМЕНА: Кај уплатите за авионски карти постои доплата од 3% на вкупната сума која треба да ја уплатите.

За повеќе информации и детаљи околу преоцедурата обратете се во агенција.

Ариес Травел

+ 389 (0) 47 224155

+ 389 (0) 72 228155

www.aries.mk

info@aries.com.mk

 

Кликни овде>>

  • PayPal
  • PayPal is an American international e-commerce business allowing payments and money transfers to be made through the Internet. Wikipedia
  • Customer service:
  • Founded: December 1998, Palo Alto, California, United States
  • Founders: Peter Thiel, Luke Nosek, Elon Musk, Ken Howery, Max Levchin
    PPV