info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55
Skill: Best designed luxory apartments
Print Friendly, PDF & Email

aries_Panorama1 DSC_1997 DSC_1998 DSC_1999 DSC_2000 DSC_2001 DSC_2002 DSC_2007 DSC_2010 DSC_2019 DSC_2021 DSC_2049 DSC_2055 DSC_2056 DSC_2060 DSC_2064 DSC_2080 DSC_2081 DSC_2082 DSC_2084 DSC_2086 DSC_2088 DSC_2091Апартмани Ариес – модерно опремени апартмани штотуку изградени во 2012 година,  на само 5 мин од центарот на градот опремени со: спална соба,  дневен престој,  комплетно опремена кујна, трпезарија, тераси , тоалет , ТВ, клима, машина за перење, машина за садови, алармен систем, бесплатен интернет.