Еднодневна тура за Драч – 11.07.2020

  🌞🌀ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЈА🌀🌞 🏖😀КОНЕЧНО ВРЕМЕ ЗА КАПЕЊЕ😀🏖 📌ДРАЧ – АЛБАНИЈА 📅Термин: 11.07.2020 (сабота) ➡️Цена по лице 1000 ден / ДЕЦА до 12 год 500 ден 🚌(поаѓање од Битола во 03:00 часот)🚌 ❗️без карантин и без пцр тест❗️  

Read More

Викенд во Валона

Викенд во Валона – на брегот на Јадранско и Јонско море Валона прераснува во европска туристичка дестинација, на самата граница помеѓу Јадранското и Јонското море. Се чини, место идеално за летување на просечно македонско семејство. Поефитно од Грција, дури и од Скопје. Официјална валута е „лек “, сепак не е проблем и да платите во евра, но кусурот го добивате во леки. Во секој маркет, ресторан, кафуле – за 1 евро добивате 130 леки. Отприлика […]

Read More

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox