[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Ниту едно место не е толку убаво украсено за Божик – како ЛОНДОН !

Print Friendly, PDF & Email

Ако имате впечаток дека празничната опсесија започна порано оваа година, дефинитивно сте во право. Овојпат низ неколку фотки ја славиме Божиќната еуфорија низ Лондон.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-2-001.jpg

Дури и да преферирате селски зимски идили и прошетки низ мали снежни улички, грандиозната убавина на Лондон со светилки и украси ќе ве освои за неколку минути.

Не го пропуштајте Лондон за Божиќ, бидејќи…

Буквално по која улица и да тргнете, ќе забележите тон светилки над вас.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-01.jpg

Голем број на продавници, излози и згради се украсени во празничен дух.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-02.jpg

Може да се возите во висок автобус и да поминувате под уличното светлечко шоу.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-03.jpg

А, може и пешки да поминете под ѕвездено небо направено од сијалички.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-04.jpg

Сите улици светат!

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-05.jpg

Не можете да направите неколку чекори без да видите перфектно украсена новогодишна елка.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-06.jpg

Дури и Tower Bridge има свое Божиќно издание.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-08.jpg

Сте влезови се украсени.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-07.jpg

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-09.jpg

Дури и најмалечките продавнички се празнично расположени.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-10.jpg

Архитектурата фантастично се вклопува во целиот празничен дух.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-11.jpg

Скапите бутици и брендови секоја година имаат оригинални идеи.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-12.jpg

Тешко е да најдете поубаво украсено место од Лондон:

About the Author