[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Нови дестинации од македонските аеродроми во летната сезона

Print Friendly, PDF & Email
3 hrs

„На охридскиот аеродром очекуваме фрекфентна летна сезона. Ќе имаме 4 нови сезонски дестинации – Варшава, Талин, Ајндховен и Истанбул. На скопскиот аеродром ЛОТ Полиш ерлајнс ќе влезе на пазарот, со отворање на новата рута Варшава-Скопје-Варшава, почнувајќи од 1 јуни 2018 година. Ќе се опслужува 6 пати неделно во текот на летото и 4 пати неделно во текот на зимската сезона.“, вели за Македонската Информативна Агенција (МИА), Алпер Ерсој, Генерален директор на ТАВ Македонија.
https://mia.mk/mk/Inside/RenderSingleNews/404/134178801

About the Author