[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Летање во прва класа со најдобриот авион во светот!

Авионите знаат да го пружат луксузот, кој што не може да се најде во повеќето хотели. Ако сакате да го почувствувате, се што е потребно е да платите околу 23.000 сингапурски долари (или 18.000 американски долари) и за овие пари ќе патувате во првата класа, односно во луксузниот...

Типови на работни визи за Канада

Типови на работни визи за Канада Through many different Work Visas, Canada is looking to attract professionals from a wide range of occupations and industries to allow applicants the opportunity to obtain a work visa for Canada experience Canadian life in Canada at its best....