[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Бои, традиција, ароми и обичаи- Велигден на Крф

Уживајте во боите и аромите на градините на музиката во Крф овој Велигден. На Грчките острови, Светата недела пред Христосовото воскресение- Велигден се слави неверојатно. Со припремите за доаѓањето на овој најголем празник на христијаните се започнува уште во Понеделник од 11.00...