[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Австралиска листа на дефицитарни кадри

  Австралија објави листа на дефицитарни кадри – можност за работна виза Австралија неодамна ја објави т.н. Skilled Occupation листа (SOL), на која ги наведе дефицитарните професии од кои ќе има потреба во 2016 и 2017 година. Ова е одлична можност за оние кои размислуваат да...