info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Луксузни хотели на Алпите

Луксузни хотели на Алпите Додека едни уште тагуваат по сонцето и летото, други на големо им се препуштаат на смегот, планините и скијањето. А Австрија е земја број еден за зимските спортови. Затоа Ви претставуваме најубавите 5 спа алпски хотели  каде што можете даразберете зошт...