[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Ниту едно место не е толку убаво украсено за Божик – како ЛОНДОН !

Ако имате впечаток дека празничната опсесија започна порано оваа година, дефинитивно сте во право. Овојпат низ неколку фотки ја славиме Божиќната еуфорија низ Лондон. Дури и да преферирате селски зимски идили и прошетки низ мали снежни улички, грандиозната убавина на Лондон...