[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Нови дестинации од македонските аеродроми во летната сезона

3 hrs · „На охридскиот аеродром очекуваме фрекфентна летна сезона. Ќе имаме 4 нови сезонски дестинации – Варшава, Талин, Ајндховен и Истанбул. На скопскиот аеродром ЛОТ Полиш ерлајнс ќе влезе на пазарот, со отворање на новата рута Варшава-Скопје-Варшава, почнувајќи ...