[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

24-мај во Пирин Голф Спа 5*

24-мај во Пирин Голф Спа 5* 4 Дена/3 Ноќевања 24/05- 27/05 24мај (четврток)  БИТОЛА-БАНСКО Состанок на групата во 05.00 часот пред спортската сала Битола . Патот води преку Битола,Прилеп кон Банско со попатни застанувања поради одмор и царински формалности. Попатна посе...