[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Рим Maj 2018

            СИТЕ ПАТИШТА ВОДАТ КОН РИМ…. ”Вечниот град“, ”Градот на седум ридови” или “Престолнината на светот” е всушност една од најатрактивните и најпосетени европски дестинации. Создавањето на Рим е обвиткано со магла од легенди, па без обзир на тоа колку ни ...

5 Причини Поради Кои Ќе Се Вљубите Во Лефкада

     Лефкада  претставува многу повеќе од прекрасен остров со светски познати плажи. Начинот на кој овој остров е тесно поврзан со копното преку насип и пловечки мост и дава огромна предност на Лефкада во однос на останатите острови во Јонското море како Кефа...