[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Канадска виза најнови измени

Почитувани клиенти, повелете информација за најновите измени при аплицирање за Канадска виза. Новата услуга со која ќе се земаат биометриски податоци за секоја апликант ќе чини 75 канадски долари по лице, а ќе мора да се закажи термин во виза центарот во Скопје. Битни информаци...