[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

ЛОТАРИЈА ЗА ЗЕЛЕНА КАРТА DV2020

ЛОТАРИЈА ЗА ЗЕЛЕНА КАРТА Започна големата лотарија за американската зелена карта Секоја година, милиони луѓе низ целиот свет играат „лотарија“ за зелена карта. Поднесувањето на пријави за следното извлекување започна денес 03 октомври ,а ќе трае до 6 ноември. Лота...

Канадска виза – прашања и одговори

Често поставувани прашања за апликација за Канадска виза Често Поставувани Прашања – Центар за апликации за виза Што е Центарот за апликации за виза (ЦВАЦ)? Центрите за апликација за виза за Канада се воспоставени за да обезбедат административна поддршка за своите клиен...