[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Промоција Qatar Airways

Промоција Qatar Airways   Почитувани патници, Задоволство ни е да ви ја најавиме најновата промоција на Qatar Airways за Австралија и Кина. Промоцијата почнува 05-ти Ноември и ќе трае заклучно со 19-ти Ноември, а ги опфаќа Сиднеј, Мелбурн Перт, како и најпо...