[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Работа во Нов Зеланд

Работа во Нов Зеланд                   И додека сите трчаат во Америка, Канада и Австралија, Нов Зеланд чезнее за странски работници, бидејќи оваа земја е во силен економски раст. На саемот за вработување во соседна Србија еден учесник...