[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

АТИНА – Градот на двете „завојувани“ божества

АТИНА – Градот на двете завојувани божества Атина често пати се нарекува колевка на западната цивилизација… Таа е еден од најстарите светски градови чија историја бележи преку 3400 години… Додека за многумина Грција ја крие мистиката на митологијата проткаена во...