[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Андите, Перу, Мачу Пикчу, Боливија

Андите, Перу и мртвиот пат во  Боливија Кога  во шеснаесеттиот век, шпанските освојувачи го освоиле континентот со небесна природа, необичната култура, мистериозните згради и кулинарски фантазии, па денес е препонлно  од туристите , патување кое ќе ве разоружа со својата  магија....