[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Канадска виза со Бугарски пасош

Electronic Travel Authorization (eTA) Патувајте во КАНАДА 🇨🇦️ кога САКАТЕ со БУГАРСКИ пасош     ✔️Имено сите кои поседуваат ЕУ пасош ќе можат да патуваат во Канада со помош на барање за електронска дозвола за патување📌, наместо да го прават тоа како до сега – ...

Туристичка виза за Англија

Аплицирање за Британска Виза во Македонија   📌Велика Британија има систем базиран на поени преку кој се одобруваат барањата за виза за одредени категории кандидати. 📌Како ќе се оценува Вашата апликација? Вашата апликација за виза ќе се оценува според одредени критериуми како...