[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

25 градови кои се поубави со снег

Print Friendly, PDF & Email

Снегот има моќ да го претвори секој град во бајка.

25-gradovi-koi-se-poubavi-so-sneg-001.jpg

Без оглед на тоа дали ја сакате или мразите зимата, вистината е – цел свет е поубав кога е покриен со снег.

Посебно убави се овие 25 градови, кои вреди да ги видите во зима, излезени како од снежна бајка:

Ротенбург Обдертаубер, Германија